Ρεθυμνο Cretan Kings: Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό – “Ευχαριστώ” σε Διαμαντίδη

Μπάσκετ 31 Μαΐου 2016, 17:21

Ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τον Ολυμπιακό εξέδωσε το Ρέθυμνο Cretan Kings. Παράλληλα με άλλη ανακοίνωση ευχαριστεί τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ανακοίνωση για Ολυμπιακό:

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings συγχαίρει τον Ολυμπιακό για την κατάκτηση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015/16, σε αυτήν την ιστορική σειρά τελικών που αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα διαφήμιση για το άθλημα.

Η ανακοίνωση για Διαμαντίδη:

Η ολοκλήρωση της Basket League ΣΚΡΑΤΣ 2015/16 αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό, με την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την ενεργό δράση. Ο «3D» παίρνει πλέον περίοπτη θέση στο «Hall of Fame» του ελληνικού μπάσκετ δίπλα στα «ιερά τέρατα» που δόξασαν το άθλημα και έκαναν την Εθνική ομάδα επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό, στο μπάσκετ και στον αθλητικό πολιτισμό γενικότερα. Νιώθουμε ευλογημένοι σαν ομάδα και σαν πόλη που είχαμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε και να γνωρίσουμε από κοντά έναν από τους κορυφαίους αθλητές της Ευρώπης.

Δημήτρη σε ευχαριστούμε πολύ για όλα.

karta antonis garden