Ρεθυμνιακός: Ραντεβού στη Σοχώρα τη Δευτέρα

Γ' Εθνική 27 Φεβρουαρίου 2021, 20:40

Το μεσημέρι της προσεχούς Δευτέρας η επιστροφή στη δράση για τους ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού. Στη Σοχώρα το πρώτο "ραντεβού" στην επανεκκίνηση της Γ' Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την πρώτη ημέρα του πρώτου ανοιξιάτικου μήνα θα αρχίσει η προετοιμασία της Ρεθυμνιώτικης ομάδας ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Η (χαρμόσυνη) ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού αναφέρει σχετικά:

«Ξανά όλοι μαζί… Μετά από 3,5 και πλέον μήνες μακριά από κάθε ομαδική δραστηριότητα οι παίκτες του Ρεθυμνιακού μας είναι πλέον έτοιμοι να “πατήσουν” ξανά τον ιδιαίτερα γνώριμο για εκείνους τάπητα της Σοχώρας.

Διαθέτοντας πλέον τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αιτούμενων rapid test οι “κυανόλευκοι” θα βρεθούν ξανά το απόγευμα της Δευτέρας (16:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του περιφερειακού ξεκινώντας μιας νέας μορφής προετοιμασία και αναμένοντας τις αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων.

Έχοντας πλέον παρακάμψει την ψυχολογία που δημιούργησε η πολύμηνη διακοπή και με πολύ όρεξη να ανακτήσουν ξανά σε σύντομο χρονικό διάστημα την ομαδική φιλοσοφία και λειτουργία τα “δελφίνια” μας είναι έτοιμα να “μετρήσουν” ξανά πολλά χιλιόμετρα προπόνησης στο “σπίτι” τους.»

Estrella
Auto KCS