Ρεθυμνιακός: Καλωσορίζουμε την απόφαση

Γ' Εθνική 21 Φεβρουαρίου 2021, 16:07

Μετά τον Ηρόδοτο και ο Ρεθυμνιακός δίνει ανακοίνωση στη δημοσιότητα χαιρετίζοντας την απόφαση των λοιμωξιολόγων για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ετσι, μετά τη σιγή ιχθύος που σε πρώτη φάση τουλάχιστον φάνηκε να κρατούν οι ομάδες της Γ’ Εθνικής σχετικά με το πράσινο φως που δόθηκε για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, πλέον δηλώνουν την ικανοποίησή τους για τις εξελίξεις που καταγράφονται.

Η σχετική αναφορά που κάνει ο Ρεθυμνιακός έχει ως εξής:

Καλωσορίζουμε την απόφαση, αναμένουμε τις οδηγίες

Με θετικό «μάτι» αλλά και την αντίληψη στον βαθμό που απαιτείται όλων εκείνων των ευθυνών που την περικλείουν, ο Ρεθυμνιακός μας υποδέχεται με ικανοποίηση την επανεκκίνηση των προπονήσεων των ομάδων της Γ’ Εθνικής που αποφάσισε η ΓΓΑ έπειτα και από την θετική γνωμοδότηση των λοιμωξιολόγων. Οι άνθρωποι της διοίκησης της  ομάδα μας αναμένουν  πλέον τις οδηγίες αλλά και τους όρους εκείνους του υγειονομικού πρωτοκόλλου, τις οποίες θα ακολουθήσουν  πιστά, καθώς προτεραιότητα της είναι η δημιουργία ενός περιβάλλοντος που θα εγγυάται σε όλους όσοι μετέχουν, την μέγιστη ασφάλεια στις προπονήσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού Α.Ο.  

«Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ Α.Ο. καλωσορίζει την απόφαση των λοιμωξιολόγων και βρίσκεται σε αναμονή για την χορήγηση εκείνων των οδηγιών που θα μας δίνουν την δυνατότητα να πραγματοποιούμε ακολουθώντας πιστά τους όρους και με ασφάλεια προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και το τεχνικό επιτελείο, τις προπονήσεις μας.

Βλέπουμε με θετικό “μάτι” την απόφαση της ΓΓΑ για επανεκκίνηση αρκετών από τις αθλητικές δραστηριότητες ανάμεσα στις οποίες και εκείνη των προπονήσεων για τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και είμαστε έτοιμοι να βρεθούμε ξανά στα γήπεδα δημιουργώντας όμως ένα περιβάλλον όπου όσοι μετέχουν στην μεγάλη προσπάθεια του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο. θα μπορούν να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους με ασφάλεια. Όπως άλλωστε προτάσσουν οι αρχές της οικογένειας του ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΥ Α.Ο.».   

 

 

Estrella