Ρεπορτάζ για Κούρο και Πλατανιά

Πλατανιάς | 11 Ιουλίου 2016, 16:43

Δημοσίευμα σχετικά με το θέμα της μεταγραφής του Αλέξανδρου Κούρου στον Πλατανιά φέρνει στο προσκήνιο η ιστοσελίδα gazzetta. Κατά το ρεπορτάζ, ο 22χρονος πρώην παίκτης του Ατρόμητου ενώ αρχικά είχε πει το "ναι" για να κατέβει στα Χανιά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη με αποτέλεσμα οι "ερυθρόλευκοι" να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους.

Σε όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του gazzetta, αυτά που τουλάχιστον αναφέρουν οι δικές μας πληροφορίες, είναι ότι ο Πλατανιάς και ειδικότερα ο Παράσχος έχει αρκετά καλή γνώμη για τον Κούρο, αλλά ο ίδιος ο παίκτης θέλει σε πρώτη φάση να διεκδικήσει να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού. Θεωρητικά δηλαδή το θέμα δεν έχει κλείσει, εκτός κι αν τόσο η μία όσο και η άλλη πλευρά επιμείνουν να μη θέλουν αυτή τη στιγμή να συνεργαστούν.

Το ρεπορτάζ από το gazzetta έχει ως εξής:

«Ο Αλέξανδρος Κούρος έκανε πίσω παρά την προφορική συμφωνία που είχε με τον Πλατανιά και έτσι οι Χανιώτες αναζητούν άλλον αριστερό μπακ.

Ο 22χρονος Κούρος που είχε τεθεί καιρό τώρα εκτός των πλάνων του Ατρόμητου προ ημερών είχε συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο με την διοίκηση του Πλατανιά. Πρόκειται για παίκτη που είναι καθαρά αριστερός μπακ και θα κάλυπτε και το τελευταίο κενό στο υπάρχον ρόστερ των Χανιωτών.

Παρά το προφορικό deal ο Αλέξανδρος Κούρος έδειξε να αλλάζει μετά γνώμη και να κάνει πίσω. Ο κρητικός σύλλογος δεν είχε την διάθεση να περιμένει άλλο και στρέφεται στις άλλες λύσεις που έχει στην λίστα του. Οι Χανιώτες αναζητούν πλέον έναν ακραίο αμυντικό που να μπορεί να προσφέρει όμως και σε άλλη θέση. Εξάλλου έχουν ανεβάσει ήδη στην πρώτη ομάδα ένα παιδί από την Κ-20 που μπορεί να προσφέρει ως αριστερός μπακ».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad