Ρεπορτάζ από ΠΑΕ: Τώρα το αγωνιστικό, αργότερα τα υπόλοιπα

Χανιά | 1 Μαρτίου 2021, 20:05

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος είναι η επιδίωξη των Χανίων να παραμείνει το ενδιαφέρον. Αυτά, σε συνέχεια του θέματος που έχει ανοίξει σχετικά με την "επιστροφή" του ΑΟΧ.

Υπενθυμίζεται πως μετά το παιχνίδι και την ήττα που υπήρξε απ’ τον Ιωνικό, ο σύνδεσμος φιλάθλων “Χανιά Θύρα 4” εξέδωσε ανακοίνωση σχετική με το ζήτημα, χωρίς η ΠΑΕ να δίνει κάποια ανακοίνωση μέχρι σήμερα στη δημοσιότητα, απαντώντας ουσιαστικά. Απ’ ό,τι διαφαίνεται κιόλας δεν θα προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το ενδιαφέρον αυτή τη στιγμή επικεντρώνεται στο αγωνιστικό, εκεί όπου πέφτει όλο το βάρος.

Στο πλαίσιο αυτό, βασικό μέλημα της διοίκησης είναι η ομάδα να μπορέσει να ορθοποδήσει αγωνιστικά και αρχής γενομένης από το ματς με τη Δόξα Δράμας, που ισοδυναμεί με την αυλαία του β’ γύρου, να μπορέσει ν’ ανακάμψει όσο γίνεται περισσότερο.

Για όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν αυτή τη συζήτηση και το αν ειδικότερα είναι εφικτές ή όχι οποιεσδήποτε τέτοιες αλλαγές, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, η ΠΑΕ θα κάνει προσπάθεια να τα αξιολογήσει όταν με το καλό τελειώσει η χρονιά και σε μια πιο ήρεμη περίοδο από αυτή που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η ομάδα.

Μάκης Καρτσωνάκης

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania