Ρεπό την Κυριακή και από Δευτέρα… τελική ευθεία για ΠΑΣ

Πλατανιάς | 8 Οκτωβρίου 2017, 16:45

Ρεπό απολαμβάνουν την Κυριακή οι παίκτες του Πλατανιά, οι οποίοι από τη Δευτέρα πια αναμένεται να μπουν και πάλι σε ρυθμό προπονήσεων εν όψει της επόμενης αποστολής που είναι στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ, σε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι…

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τη Δευτέρα, μάλιστα, αναμένεται να δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, ο Κλαβίντ Ντικαμονά που δείχνει να έχει ξεπεράσει οριστικά τον τραυματισμό του (θλάση) στους προσαγωγούς και ως εκ τούτου μετά από αρκετές, αν μη τι άλλο, ημέρες θα προσπαθήσει να δοκιμάσει, με το στόχο να είναι να υπολογίζεται για το ματς του Σαββάτου.

Στην επίσημη ενημέρωση που έχει δώσει ο Πλατανιάς για τη νέα εβδομάδα που ξεκινά από τη Δευτέρα αναφέρει τα εξής:

Το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας του Πλατανιά για την αναμέτρηση του ερχόμενου Σαββάτου (14.10) στα Γιάννενα, ολοκληρώθηκε.

Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα μας, να αποσυμπιεστεί έπειτα από το άτυχο αποτέλεσμα κόντρα στον Παναιτωλικό και ταυτόχρονα στον κ. Παράσχο και στους παίκτες να δουλέψουν όλη την περασμένη εβδομάδα στα σημεία εκείνα όπου χρειάζεται βελτίωση για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, η απουσία αγώνων αυτό το Σαββατοκύριακο βοήθησε ώστε να κερδίσουν έδαφος ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμών, όπως ο Ντικαμονά, ο οποίος όλο το προηγούμενο διάστημα ανέβασε στροφές και αναμένεται από αύριο Δευτέρα (9.10.17) να μπει κανονικά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Σήμερα οι παίκτες της ομάδας μας έχουν ρεπό με την προετοιμασία για το ραντεβού της 7ης αγωνιστικής να μπαίνει από αύριο στην τελική της ευθεία.

Estrella