Ρενιέρης: Μας βοηθάει το καλό κλίμα που έχουμε

Θύελλα Καλαθ. | 5 Δεκεμβρίου 2017, 21:30

Έναν από τους "στυλοβάτες" στη μεσοεπιθετική γραμμή της Θύελλας Καλάθενων αποτελεί τα τελευταία χρόνια, ο Νίκος Ρενιέρης.

Στο τελευταίο παχνίδι πρωταθλήματος σημείωσε το 2ο τέρμα στο νικηφόρο 2-0 με τα Ροδωπού, όταν και σφράγισε ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του. Ο ίδιος μίλησε στο athlitiko και αναφέρθηκε στην πορεία της Θύελλας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα σου απέναντι σε έναν σύλλογο που είσαστε κοντά στο βαθμολογικό πίνακα:

Για εμάς ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι όπου θέλαμε τους τρεις βαθμούς, ώστε να ξεφύγουμε από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά από το κακό ξεκίνημα που κάναμε τις πρωτες αγωνιστικες. Θεωρώ οτι η ομάδα παρουσιάστηκε έτοιμη και δίκαια κέρδισε.

Άηττητη η ομάδα σου στα τελευταία πέντε παιχνίδια και μάλιστα κόντρα σε πολύ δυνατές ομάδες. Που αποδίδεις την καλή εικόνα σας;

Η ομάδα δουλεύει πολύ στην προπόνηση και θεωρώ ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Στόχος μας είναι να παλεύουμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλα τα παιχνίδια.

Για τον στόχο της παραμονής και αν αυτός μπορεί να έρθει όσο το δυνατόν γρηγορότερα:

Ξεκάθαρος στόχος μας είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη εξασφάλιση της παραμονής έτσι ώστε η ομάδα να παίζει χωρίς άγχος και να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητες της.

Για το γεγονός ότι η Θύελλα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε δικά της παιδιά:

Η ομάδα μας στηρίζεται αποκλειστικά σε ντόπια παιδιά που κάνουν το χόμπι τους, πλαισίωνεται από μια πολύ καλή διοίκηση και έναν πολύ καλό προπονητή και γυμναστή. Τα παραπάνω βοηθανε στο να έχουμε πολύ καλό κλίμα, ακόμα και όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα, όπως στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Τέλος, ποιο είναι το μήνυμα που θέλέις να στείλεις μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχες πέρυσι;

Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον γυμναστή και συμπαίκτη στην ομάδα Τάσο Μπαγλατζή όσο και τον φυσικοθεραπευτή Στρατή Βερυκάκη, όπου με βοήθησαν να ξεπεράσω τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχα πέρυσι τον Φεβρουάριο ( ρήξη χιαστού, έσω και έξω μηνίσκου) και να επανέλθω τον Αύγουστο κανονικά στην ομάδα.

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad