ΡΕΑ: “Βάπτισμα πυρός” για τη νεαρή Μεργέμογλου

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 3 Μαρτίου 2023, 15:36

Τον Ιάλυσο αντιμετωπίζει στο επόμενο παιχνίδι για την Α' Γυναικών η ΡΕΑ.

Η ρεθυμνιώτικη ομάδα όπως κάνει γνωστό, θα συμπεριλάβει για πρώτη φορά στην αποστολή παίκτρια από την Ακαδημία, αφού η θα βρεθεί στον πάγκο η νεαρή, Ειρήνη Μεργέμογλου. Μία ιστορική, όπως την χαρακτηρίζει, στιγμή, ενώ έπεται και συνέχεια με άλλες αθλήτριες που προέρχονται από κάτω.

Η αναφορά από τη ΡΕΑ για την Μεργέμογλου:

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ Ρ.Ε.Α. – ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Η Ρ.Ε.Α. «γεννήθηκε» το καλοκαίρι του 2022 και ταυτόχρονα δημιούργησε για πρώτη φορά στο Ρέθυμνο ακαδημία ποδοσφαίρου αποκλειστικά για κορίτσια. Έπειτα από περίπου 7 μήνες θα δει τους κόπους και το όραμα να παίρνουν «σάρκα και οστά», καθώς θα βρεθεί για πρώτη φορά στην αποστολή της ομάδας Γυναικών ποδοσφαιρίστρια από την ακαδημία μας, η Ειρήνη Μεργέμογλου.
Ακόμα μία Ρεθυμνιώτισσα θα προστεθεί στην πρώτη ομάδα ομάδα της Ρ.Ε.Α., με την 16χρονη Ειρήνη Μεργέμογλου, να αποτελεί την αθλήτρια που γράφει ιστορία, αφού θα είναι η πρώτη παίκτρια που μετακινείται από την ακαδημία μας. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στον πάγκο της Ρ.Ε.Α. την Κυριακή (5/3 – 18.00) στο γήπεδο των Αρμένων, στον αγώνα απέναντι στην ομάδα των Τριαντών Ιαλυσού, για την εξ αναβολής 9η αγωνιστική της Women’s Football League.
Η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών συγχαίρει τη νεαρή μέσο, η οποία αποτελεί την αρχή μίας διαδικασίας που είναι απαραίτητη για κάθε ομάδα που σέβεται την ύπαρξη της. Ευχόμαστε στην Ειρήνη καλή επιτυχία, υγεία και τη συγχαίρουμε για το ταλέντο και την προσπάθεια της, καθώς μέσα από την άρτια δουλειά των προπονητών και τη δική της στοχοπροσήλωση κατάφερε να της δοθεί αυτή η ευκαιρία.

Estrella
ELA Taverna
Digital Print Shop
AO CHANIA
Crepaland Greece

Rabona ad