Ραζής: Ο πρώτος τελικός της χρονιάς με Πανιώνιο

Ρέθυμνο Cretan Kings | 18 Οκτωβρίου 2019, 18:59

Τον πρώτο "τελικό" της χρονιάς δίνει το Σάββατο στο κλειστό γυμναστήριο "Σοφία Μπεφόν" το Ρέθυμνο Cretan Kings κόντρα στον Πανιώνιο σύμφωνα με τον αρχηγό του, Χριστόφορο Ραζή.

Αναλυτικά οι εκτιμήσεις και οι προσδοκίες του αρχηγού της Ρεθυμνιώτικης ομάδας όπως τις εξέφρασε στο μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Το προηγούμενο διάστημα αντιμετωπίσαμε τον Ηρακλή δύο φορές μέσα σε διάστημα τριών ημερών. Δυστυχώς στο ματς του πρωταθλήματος δεν εμφανιστήκαμε όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε και δεν καταφέραμε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Θεωρώ ότι με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις μας στο πρωτάθλημα αδικούμε τον εαυτό μας καθώς και την καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις.

Στο ματς του κυπέλλου, όπου καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αναλύοντας κανείς τα στατιστικά του αγώνα θα δει ότι καταφέραμε να βελτιώσουμε τρία στοιχεία του παιχνιδιού μας, τα οποία είναι πολύ κομβικά προκειμένου μια ομάδα να εμφανίζει συνέπεια στο παιχνίδι της, διεκδικώντας τη νίκη σε όλους τους αγώνες.

Μειώσαμε τα λάθη και αυξήσαμε τις τελικές πάσες, βελτιώνοντας το κομμάτι της δημιουργίας του παιχνιδιού μας. Επίσης, σκοράραμε παραπάνω πόντους στο ανοιχτό γήπεδο. Αυτά λοιπόν κρατάμε και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά προκειμένου να εμφανιζόμαστε όλο και καλύτεροι.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο εκτός έδρας στον πρώτο τελικό της χρονιάς για εμάς. Αν θέλετε, θα τον χαρακτήριζα ως “do or die” αγώνα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις για να καταφέρουμε το Σάββατο να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα.

Είμαστε δύο ομάδες με τους ίδιους στόχους και με τον ίδιο απολογισμό. Τρεις αγώνες, τρεις ήττες. Αυτό τα λέει όλα. Είναι ένα ντέρμπι, ένα ματς που ο ηττημένος θα παραμείνει μόνος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Κανείς από τους δυο μας δεν το θέλει αυτό, αναμένοντας μία πολύ σκληρή “μονομαχία”.»

zgas

Rabona ad