Ραζής: Η Λάρισα είναι στα μέτρα μας

Ρέθυμνο Cretan Kings | 6 Δεκεμβρίου 2019, 18:11

Από τη Λάρισα θα φιλοξενηθεί το Σάββατο (07/12, 15:45) το Ρέθυμνο Cretan Kings στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League και ο Χριστόφορος Ραζής εκφράζει τις προσδοκίες του από το εκτός έδρας παιχνίδι.

Αναλυτικά οι εκτιμήσεις και οι προσδοκίες του αρχηγού της Ρεθυμνιώτικης ομάδας όπως τις εξέφρασε στο μπλογκ που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Ακόμα μία εβδομάδα πέρασε ευχάριστα. Η ομάδα μας πήρε μία νίκη, την οποία θεωρώ και την πιο σημαντική της χρονιάς. Απέναντι στον Άρη κατακτήσαμε το πρώτο “πρέπει” της σεζόν και θέλουμε ανάλογη συνέχεια. Με αυτούς τους δύο βαθμούς παίρνουμε την ψυχολογική “ένεση” που τόσο χρειαζόμασταν, γνωρίζοντας πως πλέον έχουμε βάλει τις βάσεις για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Όμως, από εδώ και πέρα, καλούμαστε να εμφανιστούμε συνεπείς και στα παιχνίδια μακριά από την Κρήτη. Γνωρίζουμε όλοι ότι το “Μελίνα Μερκούρη” αποτελεί το βασικό μας “όπλο”, αλλά θα πρέπει να πράξουμε αναλόγως και στα εκτός έδρας. Άλλωστε η ποιότητα μας είναι τέτοια που μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ειδικά αύριο είναι μία μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Γνωρίζουμε ότι η Λάρισα είναι στα μέτρα μας και το σενάριο της νίκης θα μας βρει απομακρυσμένους αρκετά από τις τελευταίες θέσεις, με τον στόχο της παραμονής να πλησιάζει ακόμη περισσότερο, με τον δρόμο φυσικά να είναι ακόμα μακρύς.

Αυτό, φυσικά, που θα πρέπει να αλλάξουμε είναι η συγκέντρωση μας. Έχουμε πληρώσει πολλές φορές στο παρελθόν την αδράνεια μας και τα κενά διαστήματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το ματς στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου το νωθρό ξεκίνημα μας στοίχισε τη διεκδίκηση της νίκης.

Σε όλο το ματς κυνηγούσαμε την επιστροφή, η οποία φυσικά δεν ήρθε ποτέ. Αυτό θα πρέπει να το διορθώσουμε για να έχουμε τύχη όχι μόνο στη Λάρισα, αλλά σε όλα τα παιχνίδια. Συγκέντρωση, λοιπόν, στο 100% και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Αν το πετύχουμε τότε είμαι σίγουρος πως είμαστε κοντά στην πρώτη μας εκτός έδρας νίκη.»

zgas

Rabona ad