Ράσταβατς: Νίκη και με τον ΟΦΗ | vid

Super League 1 24 Οκτωβρίου 2020, 18:10

Τη νίκη έθεσε ως αποκλειστικό στόχο στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε στην κάμερα του καναλιού του Αστέρα στο YouTube (Asteras Tripolis FC). Αναλυτικά οι δηλώσεις του για…

Τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Απέναντι στον ΟΦΗ, ο στόχος μας είναι ο ίδιος που έχουμε με κάθε αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Να προετοιμαστούμε καταλλήλως και προφανώς να κερδίσουμε.»

Τη μέχρι τώρα πορεία στο πρωτάθλημα: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι μέχρι τώρα, για την πορεία μας στη Super League. Το πολύ σημαντικό είναι η εικόνα που έχουμε δείξει κι ακόμα περισσότερο τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει. Πιστεύουμε πως θα συνεχίσουμε έτσι για να έχουμε μία πολύ καλή πορεία.»

Το αν διακρίνει βελτίωση του φετινού Αστέρα σε σχέση με την περσινή ομάδα: «Εσείς θα μου πείτε. Πιστεύω όμως πως ναι. Βλέπω καλύτερη εικόνα, καλύτερα αποτελέσματα, η ομάδα έχει ωριμάσει κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο.»

Το αν σκέφτεται να προσθέσει κι άλλα στοιχεία στην ομάδα: «Είναι μια συνεχής πορεία βελτίωσης, επομένως προσπαθούμε να βρούμε αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που θα μας κάνουν να πάμε λίγο ακόμα παραπάνω. Νομίζω, ότι αυτό μας μένει ακόμα να βρούμε.»

Το μήνυμά του στον κόσμο του Αστέρα για τη συνέχεια της σεζόν: «Έχω αρκετές γνωριμίες στην Τρίπολη μέχρι τώρα, επομένως το μήνυμα που θα ήθελα να στείλω είναι να συνεχίσουν να πιστεύουν σε εμάς.»

Η ομάδα της Τρίπολης ξεκίνησε με νίκη το πρωτάθλημα (1-0 επί του Παναθηναϊκού), ενώ προέρχεται και από νίκη (3-1 εκτός την ΑΕΛ).

Συνολικά, σε τέσσερις αγώνες, έχει επτά βαθμούς με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Πέντε τέρματα υπέρ κι άλλα τόσα (5) κατά.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς…

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania