Ράσταβατς: Μας βοήθησε στο “διάβασμα” του Πλατανιά το φιλικό στο Πράβετς

Πλατανιάς | 26 Αυγούστου 2017, 22:11

Το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Πράβετς βοήθησε αρκετά τον Μίλαν Ράσταβατς στο "διάβασμα" του Πλατανιά όπως παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα των Περιβολίων.

Ο Σέρβος προπονητής έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για τη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνιση που έκαναν και για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, παίξαμε με έναν πολύ καλό τρόπο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Σίγουρα στο δεύτερο ημίχρονο δεν καταφέραμε να έχουμε την κατοχή έτσι όπως είχαμε σχεδιάσει, αλλά καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως θέλαμε. Φυσικά παίξαμε με μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Πλατανιάς. Παίξανε ένα πολύ καλό παιχνίδι την προηγούμενη εβδομάδα (με Παναθηναϊκό). Αυτό που καταφέραμε ήταν να βρούμε κενούς χώρους στο πρώτο ημίχρονο και ακόμα αυτό που πετύχαμε ήταν να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από κάποιο γκολ και παίξαμε πολύ καλά από τα άκρα. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα μου και στον Πλατανιά στα επόμενα παιχνίδια».

Για το αν βοήθησε τον ίδιο στο “διάβασμα” του Πλατανιά το φιλικό στο Πράβετς και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Σκεφτήκαμε πολύ το παιχνίδι με τον Πλατανιά, ήταν πολύ καλό που παίξαμε μαζί τους ένα φιλικό στην προετοιμασία. Ξέραμε ποια ήταν τα δυνατά τους και ποια τα αδύνατά τους σημεία. Πιστεύω ότι δώσαμε πολλές μάχες και καταφέραμε και τις κερδίσαμε».

                                     

 

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad