Ραγδαίες εξελίξεις με το γήπεδο στην Χαλέπα – Ανακοίνωση του Αστέρα

Αστέρας Χαλέπας | 10 Φεβρουαρίου 2021, 12:51

Ενα σημαντικό γεγονός κάνει γνωστό ο Αστέρας Χαλέπας. Αυτό αφορά τη δημιουργία αθλητικού κέντρου όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνεται και η κατασκευή ποδοσφαιρικού γηπέδου στην περιοχή της Χαλέπας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για αίτημα το οποίο έχει καταθέσει και διεκδικεί εδώ και πολλά χρόνια η ομάδα του Αστέρα Χαλέπας και ειδικότερα ο προηγούμενος πρόεδρος, Παντελής Ευθυμάκης, είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να το καταφέρει.

Πράγματι, πριν από μερικές μέρες και ειδικότερα την περασμένη Δευτέρα (8/2) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο δημαρχείο Χανίων, συνάντηση όπου ήταν η δεύτερη κατά σειρά μεταξύ του δημάρχου, Παναγιώτη Σημανδηράκη με το προεδρείο του Αστέρα. Εκεί ουσιαστικά έγινε ενημέρωση προς την ομάδα της Χαλέπας ότι το γήπεδο θα κατασκευαστεί και μάλιστα, όπως σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση της ομάδας, αυτό θα συμβεί στη διάρκεια της θητείας της τωρινής δημοτικής αρχής.

Η σχετική ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα ο Αστέρας Χαλέπας έχει ως εξής:

Δέσμευση δημάρχου: Το γήπεδο της Χαλέπας θα γίνει

Την Δευτέρα 8/2/21 πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων η δεύτερη συνάντηση του Δημάρχου κου Σημανδηράκη με το προεδρείο του ΑΠΣ Αστέρα Χαλέπας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ξανθουδάκης και Μιχαηλάκης.

Η συνάντηση αφορούσε το πάγιο αίτημα δεκαετιών του Αστέρα, για την ολοκλήρωση του Αθλητικού Κέντρου της Χαλέπας, στο οποίο περιλαμβάνεται και το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αισιόδοξο ήταν το μήνυμα του κου Δημάρχου αφού διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους της ομάδας μας ότι το γήπεδο θα κατασκευαστεί κατά την διάρκεια της θητείας της παρούσης Δημοτικής αρχής.

Το Δ.Σ. του Αστέρα Χαλέπας εκφράζει την ικανοποίησή του γι’ αυτή την εξέλιξη και για την δέσμευση του κου Δημάρχου.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο Αστέρας Χαλέπας δέχεται διαβεβαιώσεις περί υλοποίησης αυτού του έργου πνοής, χωρίς αστερίσκους.

 

Estrella