“Ζωντανός”… από τη βούλα

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών Ασπίδα | 20 Νοεμβρίου 2016, 19:37

Ένα γκολ στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν αρκετό για τον Ποσειδώνα, για να πάρει τελικά την πολύ σημαντική νίκη με 1-0 στην αναμέτρηση με την Ασπίδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο σύλλογος των Καμισιανών-Ραπανιανών, που ισοβαθμεί στην 5η θέση του 2ου ομίλου με την ΑΕ Κυδωνίας, θα παίξει ουσιαστικά την τελευταία αγωνιστική ματς-τελικό με τον Αστέρα Μανολιόπουλου, που εξασφάλισε μία ημέρα πριν την είσοδό του στον όμιλο τίτλου.

Η αναμέτρηση στο Κολυμπάρι κρίθηκε από πολύ νωρίς και πιο συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό, όπου ο Ποσειδώνας κέρδισε πέναλτι με τον Ράπτη. Ο Ράντεφ που πήρε την ευθύνη ήταν εύστοχος και έδωσε τελικά τη νίκη στους γηπεδούχους (1-0). Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα για τη φάση του πέναλτι που υποδείχτηκε σε βάρος τους.

Η καλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι για την Ασπίδα ήταν ένα πολύ δυνατό σουτ του Μπάσκα από τα 35 μέτρα που “τράνταξε” το δοκάρι της εστίας του Μουστάκα.

Διαιτητής: Γ. Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Κεζέμπογλου-Γαλάνης

Ποσειδώνας Καμ./Ραπ. (Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Νταγκουνάκης, Λιανιδάκης, Παπασηφάκης (65’ Πενταράκης), Ράντεφ (70’ Γαλανάκης), Ράπτης, Τζαγκαράκης, Ψαρουδάκης, Μαριανάκης (65’ Ντούπη), Κομπογεννητάκης, Ντογκρασβίλι

Ασπίδα (Κώστας Ηλιάκης): Βουλγαράκης, Δαμίλος (78’ Σταυρουλάκης), Ρουσκέτος, Αρβανίτης, Θεοχάρης (70’ Καβάθι), Μπάσκα, Λέκας, Γκαβογιαννάκης, Γραμμόζης, Μπομπολάκης, Καταλίν

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis