“Ξέσπασε” στον “γείτονα”

Μινώταυρος Ίκαρος Μουρνιών | 16 Απριλίου 2016, 20:29

Με εντυπωσιακό τρόπο έκλεισε την χρονιά ο Μινώταυρος που επικράτησε με το εκκωφαντικό 7-1 του Ικάρου, στο τοπικό ντέρμπι των Μουρνιών.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο ιστορικός σύλλογος των Μουρνιών προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο 20επτο με δύο γκολ του Μεντάκη, που αξιοποίησε “ασίστ” από Καλαϊτζάκη στο 6′ και Γκούντελο στο 20′.

Ο Λιάσκας έκανε το 2-1 στο 35’ με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, για να ακολουθήσει πανδαισία των γκολ στο δεύτερο μέρος για τον Μινώταυρο.

Στο 48′ ο Καλαϊτζάκης έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια έκανε το 3-1, για να πετύχει το 4-1 στο 54′ ο Μεντάκης, που ολοκλήρωσε το χατ-τρικ.

Στο 70′ ο Μεντάκης “σέρβιρε” στον Νταγκουνάκη, που δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει για το 5-1, για να ακολουθήσουν τα γκολ των Γκούντελου στο 75’ και του Κελαϊδή στο 80’ (7-1).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ίκαρος έπαιζε με δέκα πάικτες από το 80′ καθώς αποχώρησε τραυματίας ο Σπύρος Τζαγκαράκης και ενώ είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές.

Διαιτητής:Κουκουράκης

Βοηθοί: Καντεράκη-Βερυκάκης

Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Σολανάκης, Καράκης, Σύρμος, Κελαϊδής, Γκούντελος, Δοντσίδης, Κυτράκης (50’ Νταγκουνάκης), Καλαϊτζάκης, Μεντάκης, Καλέλλης (75’ Πατεράκης), Τσαγκαράκης

Ίκαρος Μ. (Τάκης Λαζαρίδης): Βακάκης, Ρουστέμι, Κουργιαντάκης, Κρασάκης Δ. (75’ λ.τρ. Τζαγκαράκης), Παπαδάκης (25’ λ.τρ. Βογιατζής), Λιάσκας, Χαμζάι, Παίζης, Πατούλιας, Μεγαλακάκης (65’ Λέττας), Χριστόπουλος

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis