“Ξέσπασε” στο β’ μέρος με σούπερ… Τόλια ο ΔΑΑΟΧ

Παγχανιακός - Δ.Α.Α.Ο.Χ Κεραμειά | 5 Μαρτίου 2017, 14:36

Η είσοδος του Γιώργου Τόλια στο β’ μέρος άλλαξε την πλήρη ισορροπία στον αγώνα του ΔΑΑΟΧ με τα Κεραμειά, με την ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη να φτάνει μετά το 65', στο εντυπωσιακό 4-0 μέσα στα Νεροκούρου, έχοντας παράλληλα σε πολύ καλή μέρα και το νεαρό Τραγούδα που είχε συμμετοχή στα τρία γκολ.

Ο Τόλιας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 63’ και χρειάστηκε μόλις δύο λεπτά για να βρει δίχτυα, μετά από ωραίο ομαδική προσπάθεια της ομάδας του και ιδανικό σουτ το οποίο βρήκε και το δοκάρι του Νιαουνάκη.

Στο 70’  από μπαλιά του Τραγούδα, ο Παπασηφάκης ήρθε να πετύχει το 0-2 και να «καθαρίσει» ουσιαστικά το ματς σε εκείνο το σημείο.

Το 0-3 έγινε ξανά από πάσα του Τραγούδα και γκολ του Δοξάκη στο 75’, ενώ το τελικό 0-4 σημείωσε ο Κοτσανόπουλος στο 85’ μετά από ιδανική αντεπίθεση του ΔΑΑΟΧ και την τελική πάσα να έρχεται με την τρίτη ασίστ στο παιχνίδι από τον Τραγούδα.

Ο ΔΑΑΟΧ ευχαριστεί τα Κεραμειά για τη φιλοξενία στα Νεροκούρου, ενώ συγχαίρει και τη διαιτητική τριάδα του παιχνιδιού.

Κεραμειά (Γιάννης Λαμπαρδάκης): Νιαουνάκης, Λουκόπουλος, Ι. Νταμαδάκης, Μίχος, Κουκλάκης (82’ Μπεϊνόγλου), Μπαμπουνάκης, Μαρκάκης (62’ Γκιούλα), Ζαχαριουδάκης (74’ Δ. Νταμαδάκης), Βεστάκης, Αποατολάκης, Τρουλλινός

ΔΑΑΟΧ (Γιάννης Μαρκάκης): Ρωμανιάς, Δοξάκης, Τραγούδας, Κιουρτσίδης, Άγγος, Χότζα, Γεωργανάς (63’ Τόλιας), Στεφάτος (70’ Φρονιμάκης), Μανωλεδάκης, Παπασηφάκης (82’ Κοτσανόπουλος), Ι. Ντόϊ

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana