“Βροχή” τα συγχαρητήρια σε ΙΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 30 Μαΐου 2016, 0:20

Η άνοδος του ΙΝΚΑ στη Γ’ Εθνική αντανακλά σε όλο το χανιώτικο ποδόσφαιρο, που βιώνει τις καλύτερες στιγμές του έχοντας πλέον ομάδες και στις τρεις εθνικές κατηγορίες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Εκτός από τον Πλατανιά και τον Κισσαμικό τους πρωταθλητές Χανίων για την άνοδό τους στη Γ’ Εθνική συνεχάρησαν αρκετά σωματεία του τοπικού.

Αναλυτικά:

Σπάθα:

Το Δ.Σ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Α.Π.Σ ΣΠΑΘΑ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ συγχαίρουν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και την διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική και πανάξια άνοδο της ομάδας τους στη Γ’ ΕΘΝΙΚΗ!!!

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο αλλά ονειρικό ταξίδι της Γ´ ΕΘΝΙΚΗΣ!

Άρης Βουκολιών:

Ο Άρης Βουκολιών συγχαίρει τους παίκτες, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας του ΙΝΚΑ για την μεγάλη τους επιτυχία, την άνοδο στη Γ Εθνική και εύχεται εξίσου πετυχημένη πορεία και στην επόμενη χρονιά…

Κεραμειά:

Το Δ.Σ., οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κεραμειά, συγχαίρουν την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την ιστορική άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία και επάξια εκπροσώπηση των Χανίων στην κατηγορία. Τα Χανιά μας έχουν να υπερηφανεύονται πλέον και για την τέταρτη ομάδα τους σε εθνικές κατηγορίες. Συγχαρητήρια και πάλι!

Κρ. Αστέρας:

Ο Κρητικός Αστέρας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, επιτυχία που αντανακλά σε όλο το Χανιώτικο ποδόσφαιρο.

Α.Ε. Κυδωνίας:

Η Αθλητική Ένωση Κυδωνίας συγχαίρει την ομάδα του ΙΝΚΑ για την άνοδο στην Γ Εθνική και εύχεται ολόψυχα του χρόνου να καταφέρουν να πρωταγωνιστήσουν με σκοπό να πετύχουν το στόχο τους αλλά και να διαφημίσουν το Χανιώτικο Ποδόσφαιρο.

Ακαδημία Νέας Κυδωνίας:

Ένα ακόμα μεγάλο όνειρο μόλις επιτεύχθηκε.

Η ομάδα βρίσκεται στην Γ΄ Εθνική.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της διοίκησης, στον προπονητή και όλο το τεχνικό του επιτελείο, καθώς και σε κάθε έναν ξεχωριστά από τους ποδοσφαιριστές που κατάφεραν και ολοκλήρωσαν με επιτυχία αυτό το πολύ δύσκολο μίνι πρωτάθλημα και έφεραν την ομάδα στην επομένη κατηγορία μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του.

Θα θέλαμε όμως ως συνεργάτες στα τμήματα υποδομής, να δώσουμε ιδιαίτερα  συγχαρητήρια στην διοίκηση γιατί σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα κέρδισε ένα ακόμα τίτλο, αυτόν του ήθους και του ποδοσφαιρικού πολιτισμού που σπανίζει στον χώρο του ποδόσφαιρου που όλοι υπηρετούμε. 

Ευχόμαστε μέσα από την κάρδια μας καλή τύχη στην νέα πρόκληση της Γ΄ Εθνικής.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ και το Δ.Σ. της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ

 

Estrella
Auto KCS