“Βροχή” οι ανακοινώσεις από Αιγάλεω

Super League 2 3 Σεπτεμβρίου 2021, 16:18

Ακάθεκτο συνεχίζει το Αιγάλεω την ανακοίνωση παικτών.

/Bella Pizza

Οι επόμενοι δύο πρόκειται για πρώην παίκτες του Ηροδότου σε διαφορετικές περιόδους. Ο Γεράσιμος Παπαγγελής και ο Θέμης Ποτουρίδης θα αγωνίζονται πλέον στο “Σίτι”. Για τον πρώτο προηγούμενος σταθμός ήταν η Καλλιθέα και για τον δεύτερο (με θητεία και σε ΑΟΧ/Κισσαμικό) ο Ηρόδοτος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γεράσιμο Παπαγγελή. Γεννημένος στις 24/06/1996 και αγωνίζεται ως αριστερός μπακ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αστέρα Τρίπολης (κ20), Ριέτι, Ηρόδοτος  και Καλλιθέα. Γεράσιμε καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας. 

Η ΠΑΕ Αιγάλεω 1931 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θέμη Ποτουρίδη. Γεννημένος στις 09/01/1996 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό (κ20), Χανιά Αιολικό, Αστέρα Υπάτου και Ηρόδοτο. Θέμη καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια της ΠΑΕ Αιγάλεω 1931. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδας μας.

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad