“Βρήκαν” φορ! Ρούνεϊ για ΑΟΧ, Στογιάνοφ για Κισσαμικό!

Χανιά | 5 Φεβρουαρίου 2017, 20:20

Ρούνεϊ για τον ΑΟΧ και Στογιάνοφ για τον Κισσαμικό... Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για τις χανιώτικες ομάδες στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, χάρη στα γκολ που πέτυχαν επί των Πανελευσινιακού και Παναιγιάλειου αντίστοιχα οδηγώντας τις ομάδες τους στη νίκη!

Οι δύο επιθετικοί φροντίζουν έτσι εξ αρχής να δείχνουν το τι αξίζουν και προπαντός να κάνουν αυτό για το οποίο έχουν κληθεί στα Χανιά! Το γκολ του Στογιάνοφ που έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός με τον Κισσαμικό (στο πρωτάθλημα) χάρισε στην ομάδα του τη νίκη, ενώ αυτό του Ρούνεϊ που επίσης έπαιξε για πρώτη φορά βασικός με τη φανέλα του ΑΟΧ, άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη στην Ελευσίνα.

Stogianof4

Δύο επιθετικοί… μάλαμα λοιπόν για τις χανιώτικες ομάδες που είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή -σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος- να χαρίζουν γκολ και βαθμούς σε ΑΟΧ και Κισσαμικό.

Για τον Ρούνεϊ, η αλήθεια είναι ότι ένα δείγμα των δυνατοτήτων του το έχει δείξει στα προηγούμενα ματς που έχει πάρει την ευκαιρία από τον Σάκη Παπαβασιλείου. Ενας παίκτης που δείχνει να εξελίσσεται, ειδικότερα εφόσον μπορέσει και συνεχίσει ανάλογα, σε… λαχείο για τον ΑΟΧ και μάλιστα ερχόμενος για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Ο Στογιάνοφ αποδεικνύει δε εμπράκτως, αυτά που έχει πει για την περίπτωσή του στο athlitiko ο Κύπριος προπονητής Σάββας Θεοδώρου, που τον είχε παίκτη στο παρελθόν.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad