“Βόμβα”: Ανάκληση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ!

Χανιά | 27 Μαρτίου 2017, 14:38

Σκληραίνουν τα πράγματα για τον Α.Ο. Χανιά αφού με σημερινή της απόφαση η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού προχώρησε στην ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής, μην κάνοντας δεκτό το αίτημα από τον ΑΟΧ για τη διορία που είχε ζητήσει των 15 ημερών προκειμένου να καλύψει την εγγυητική.

Τι σημαίνει αυτό με λίγα λόγια; Ότι ο ΑΟΧ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Φούτμπολ Λιγκ, αρχής γενομένης από το επόμενο κιόλας ματς που είναι απέναντι στον Αρη! Τώρα, η λογική “λέει” ότι αν ο ΑΟΧ καλύψει την υποχρέωσή του όσο το δυνατόν το συντομότερο και δη εντός των επομένων ημερών, προχωρώντας στην “κάλυψη” στην ουσίας της εγγυητικής θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά. Για να υπάρξει αποβολή του ΑΟΧ από το πρωτάθλημα, θα πρέπει να περάσουν τρία παιχνίδια.

 Η σχετική ανακοίνωση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι η εξής:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίαση της 23.03.17 έθεσε υπό διάσκεψη το με ημερομηνία 10.03.17 αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί χορήγησης δεκαπενθήμερης παράτασης για τη συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής. Κατά τη σημερινή της τηλεφωνική διάσκεψη, η Επιτροπή αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/1999, όπως ισχύει, που έχει χορηγηθεί στην ως άνω ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, λόγω της μη ως άνω συμπληρώσεως».

Estrella
/psiloritischania