“Βολιώτης” ο Μάντζης!

Χανιά | 1 Ιουλίου 2017, 12:23

Την απόφαση να αφήσει τον Κισσαμικό και να αγωνιστεί στη Γ' Εθνική με τον νεοσύστατο Βόλο Ν.Π.Σ. πήρε ο Βασίλης Μάντζης, που τα τελευταία δύο χρόνια τίμησε τη φανέλα με το "δελφίνι".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ερχόμενος το 2015 από την Τριγλία Ραφήνας ο Μάντζης έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις στην πρώτη του παρουσία στη Football League (31 συμμ.-8 γκολ, 3 συμμ.-1 γκολ στο Κύπελλο), ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα είχε 32 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα και 5 συμμετοχές με 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στον Βόλο θα συναντήσει τον Κισσαμίτη ποδοσφαιριστή Αντώνη Ντεντάκη, που πρόσφατα ανακοινώθηκε από την ομάδα. Μαζί με τον Μάντζη ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Στέργιου Δημόπουλου από την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Mantzis Dimopoulos Volos

 

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Μάντζη και του Στέργιου Δημόπουλου.

Ο Βασίλης Μάντζης είναι 26 χρόνων (4/12/1991) επιθετικός και την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα του Κισσαμικού όπου είχε 32 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Στέργιος Δημόπουλος είναι 27 χρόνων (25/5/19990) κεντρικός αμυντικός και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας συνολικά 98 συμμετοχές και 4 τέρματα.

Estrella