
Με την συμπλήρωση πενήντα λεπτών παιχνιδιού, τα Σφακιά πήραν προβάδισμα μετά την σέντρα σουτ του Μπούχλη, με την μπάλα να βρίσκει και σε αντίπαλο αμυντικό πριν καταλήξει στα δίχτυα.
Στο 60’ ήρθε το 2-0 με τον Μπούχλη αυτή την φορά να σεντράρει για το κεφάλι του Βούρβαχη, που έδωσε σημαντικό προβάδισμα για την νίκη.
Ο Χάλης απλώς μείωσε στην συνέχεια με το πρώτο γκολ του Μανελάρι στο 70’, που πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή και σκόραρε με γυριστό σουτ (2-1).
Δαιτητής: Γιαννουλάκης Χ.
Βοηθοί:Χάμπας-Διαμαντής
Σφακιά (Μανόλης Τζωρτζάκης): Συγγελάκης, Σοφούλης, Καπετανάκης, Δεληγιαννάκης, Τζωρτζακης Ι., Μπούχλης, Τζωρτζάκης Ιωσ., Βούρβαχης, Αλεξίου (85’ Περράκης), Δουρουντούς (70’ Καγιαδάκης), , Χομπιτάκης (50’ Μαγγελάκης)
Χάλης (Μάνος Παπαδημητράκης): Μπόζης Δ., Σταφύλοφ Ν., Παλιουδάκης, Νικολιουδάκης, Κελάκης (56’ Κοπάτσι Ν.), Κουφάκης, Κοπάτσι Α. (83’ Τατάροφ), Μπέιντο, Μανελάρι, Λέκκας, Γιανναράκης
Νεκτάριος Ανδρεαδάκης
