“Βλέπει” 6η θέση!

Πλατανιάς | 16 Μαρτίου 2016, 13:37

Η νίκη επί του Λεβαδειακού… άνοιξε την όρεξη στον Πλατανιά, με τον στόχο ο οποίος τίθεται πλέον να είναι η κατάκτηση της 6ης θέσης. Υπό προϋποθέσεις μάλιστα θα μπορούσε να χαρίσει και μία θέση στα… πλέι οφ που θα ακολουθήσουν της λήξης της κανονικής περιόδου!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πώς θα μπορούσε να γίνει αυτό; Εάν κι εφόσον ο Πανιώνιος δεν πάρει αδειοδότηση και ως εκ τούτου δεν μπορέσει να αγωνιστεί, τότε ο Πανιώνιος θα μπορούσε να αυξήσει τις πιθανότητές του να έχει αυτή την μεγάλη και σπάνια ευκαιρία να είναι εκείνος ο 4η ομάδα που θα μετάσχει σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα!

Επίσης, ο ΠΑΟΚ απειλείται με τιμωρία -3 βαθμών για όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (μάλιστα απολογείται αύριο Πέμπτη στις 4 το απόγευμα) και όλα αυτά δημιουργούν σενάρια που θέλοντας και μη υποβάλλουν τον Πλατανιά και τους ανθρώπους τους σε σκέψεις.

Αυτή τη στιγμή, η βαθμολογία βρίσκει τον Πλατανιά να είναι στους 32 βαθμούς, με τον Πανιώνιο να είναι στους 40 και τον ΠΑΟΚ στους 41. Φυσικά -και δη ακόμα περισσότερο- στο παιχνίδι της 6ης θέσης, βρίσκονται ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν από 34 βαθμούς, δηλαδή δύο περισσότερους απ’ ό,τι ο Πλατανιάς.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν το κρύβουν πάντως ότι ο στόχος τους είναι η 6η θέση χωρίς πάντως να αγχώνονται ή να πιέζονται για τα επόμενα ματς που απομένουν. «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει» τονίζουν σε γενικές γραμμές στον Πλατανιά, με το στόχο από την πλευρά τους να είναι να καταφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών.  

Να σημειωθεί ότι τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος για τον Πλατανιά είναι τα εξής:

• 27η αγωνιστική Βέροια-Πλατανιάς

• 28η αγωνιστική Πλατανιάς-Ξάνθη

• 29η αγωνιστική ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς

• 30η αγωνιστική Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 

Estrella