“Βάση” τα Χανιά για τον Πανιώνιο

Χανιά | 28 Νοεμβρίου 2016, 18:50

Τα Χανιά θα γίνουν η βάση τις επόμενες ημέρες για τον Πανιώνιο λόγω των αγώνων που έχει να δώσει και ακολουθούν στο πρόγραμμά του αρχικά με τον Κισσαμικό για το Κύπελλο και στη συνέχεια κόντρα στον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

planakis

Η αποστολή του Πανιωνίου αναμένεται να φτάσει στα Χανιά την Τρίτη και θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Σαμαριά”, δηλαδή στο κέντρο της πόλης. Από εκεί και πέρα θα προπονείται λογικά στο Μάλεμε κάνοντας προετοιμασία ουσιαστικά για τον αγώνα που θα δώσει το Σάββατο στο γήπεδο Περιβολίων απέναντι στον Πλατανιά. 

Φυσικά αξίζει να σημειωθεί ότι ο προσεχής αντίπαλος των δύο χανιώτικων ομάδων βρίσκεται σ’ εξαιρετική κατάσταση και μάλιστα αν είχε καταφέρει να μη δεχτεί στις καθυστερήσεις το γκολ από τον Παναθηναϊκό, εκτός από μια σπουδαία νίκη που θα έπαιρνε, θα βρισκόταν μόνος στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Το γεγονός αυτό αποτελεί την απόδειξη για το πόσο δύσκολο είναι το ματς που περιμένει το Σάββατο τον Πλατανιά, διότι αυτό με τον Κισσαμικό είναι ένα παιχνίδι για μια άλλη διοργάνωση και ούτως ή άλλως τις δυο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία.  

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania