“Τσουβάλι” πλέον οι ήττες και το… γκολ; Αγνοείται!

Πλατανιάς | 26 Οκτωβρίου 2017, 23:28

Τρεις συν μία πλέον στο Κύπελλο, τέσσερις, είναι οι συνεχόμενες ήττες για τον Πλατανιά στις δύο διοργανώσεις που παίρνει μέρος. Το σε βάρος του 1-0 από τον ΟΦΗ μπορεί να μην προκαλεί τη καταστροφή, σίγουρα όμως δεν μπορεί να τεθεί στο περιθώριο ότι ο Πλατανιάς αγνοεί από πότε έχει να κερδίσει.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σε ένα ματς που υποτίθεται ότι τις δύο ομάδες χωρίζει μια κατηγορία, ο Πλατανιάς είχε και πάλι μία κακή εμφάνιση. Ειδικότερα επιθετικά ήταν… άφαντος, αφού στο β’ ημίχρονο κιόλας που ήταν πιο δραστήριος, ουσιαστικά η μοναδική του καλή φάση είναι η απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπούντνικ. Και πάλι, ο Πλατανιάς δεν μπορεί να σκοράρει, όπως γενικότερα δε σκοράρει φέτος είτε πρωτάθλημα “λέγεται” αυτό, είτε Κύπελλο. Μάλιστα, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι σε 10 επίσημα παιχνίδια, ο Πλατανιάς δεν έχει πετύχει παραπάνω από ένα γκολ!

Από εκεί και πέρα, σίγουρα και η 11άδα που παράταξε ο Παράσχος δεν ήταν η πιο ανταγωνιστική, αφού οι πιο “βασικοί” προορίζονται για το ματς στη Λαμία που όπως φαίνεται έχει μεγάλη σημασία για την ψυχολογία της ομάδας εν όψει της συνέχειας.

Τώρα, σε ό,τι αφορά το αν ο Πλατανιάς θα περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αυτό παίζεται και θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Απόλλωνα-ΟΦΗ. Σίγουρα, εφόσον ο Πλατανιάς είχε πετύχει ένα γκολ και πάρει την ισοπαλία στο Ηράκλειο τώρα θα ήταν δεδομένα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης…

Estrella