“Τσίμπησε” βαθμό στο τέλος

Ποσειδών Τσικαλαριών Δόξα Παχ. | 26 Μαρτίου 2016, 19:31

Στα τελευταία λεπτά κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ποσειδώνας Τσικαλαριών (1-1), στην Μοναχή Ελιά με την Δόξα. 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Στέλιου Κουκουδάκη ξεπέρασε στον πίνακα Ίκαρο και Κεραμειά, στην προσπάθεια που κάνουν οι τρεις αυτές ομάδες για να μην έχουν “περιπέτειες” με τα μπαράζ παραμονής.

Ο Ποσειδώνας είχε διπλό δοκάρι μόλις στο 5’ με τον Μαθιουδάκη αρχικά και τον Κωνσταντινίδη στην επαναφορά να μην μπορούν να βρουν δίχτυα.

Οι δύο ομάδες πήγαν τελικά στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0, ωστόσο πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Κένγκα έδωσε προβάδισμα στην Δόξα με σουτ.

Ο Ποσειδώνας πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 85’ με την κεφαλιά του Αρτσιδάκη, από την σέντρα του Μαθιουδάκη (1-1).

Διαιτητής: Αλεξόπουλος

Βοηθοί: Σαρικάκη-Πατεράκη

Δόξα Π. (Γιώργος Τσομπάνογλου): Χριστουλάκης, Λάμσε, Λιοδάκης, Σκούρτης, Ασημίνας, Μαρκουλάκης Β., Μαρκουλάκης Α. (65’ Γαβαλάς Ι.), Μεζαρτζόπουλος (75’ Σκαρπέτης), Καριμπίδης, Περράκης, Κένγκα

Ποσειδώνας Τσικ. (Στέλιος Κουκουδάκης): Βροντάκης, Σούλιαρης, Θάνος, Μπομπολάκης, Κουκλάκης, Αρτσιδάκης, Τζιγκουνάκης (60’ Ποθητός), Παπαγεωργόυ (75’ Κονταξάκης), Φραγκεδάκης (60’ Ντακάκης), Μαθιουδάκης, Κωνσταντινίδης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis