“Τσέκαρε” τους αθλητές του ΝΑΟ Σούδας ο Ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας

Γενικά Θέματα 10 Δεκεμβρίου 2017, 19:39

Στα Χανιά βρέθηκε την περασμένη Τετάρτη (6/12) ο Ομοσπονδιακός προπονητής κωπηλασίας, Βασίλης Τζανίνης. Σκοπός του κ. Τζανίνη ήταν να επιβεβαιώσει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών και αθλητριών του ΝΑΟ Σούδας στις κατηγορίες ανδρών/γυναικών κάτω των 23 ετών, εφήβων/νεανίδων και παίδων/κορασίδων.

Συγκεκριμένα, οι Χανιώτες αθλητές υποβλήθηκαν σε εργομετρικές δοκιμασίες, με τον Ομοσπονδιακό προπονητή να μένει ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασαν.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για τα πρώτα ετήσια (2017-2018) σωματειακά τεστ που πραγματοποιεί η ΕΚΟΦΝΣ (Ομοσπονδία Κωπηλασίας) βάσει του οργανωτικού της πλάνου ενώ για 3η συνεχόμενη χρονιά παρίσταται στα Χανιά, Ομοσπονδιακός προπονητής.

test me omospondiako coach

test me omospondiako coach2

Το τεστ, που έγινε εν όψει του σχεδιασμού επιλογής αθλητών και αθλητριών για τη λειτουργία των Εθνικών μας ομάδων όλων των κατηγοριών, περιλάμβανε τρέξιμο (5 χλμ.) στο Εθνικό στάδιο Χανίων και στη συνέχεια εργομετρικές εξετάσεις στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού Κέντρου Σούδας.

Συνολικά, στα τεστ μετείχαν 14 αθλητές και αθλήτριες του ΝΑΟ Σούδας που ήταν οι εξής:

Στην κατηγορία εφήβων/νεανίδων οι: Σκορδυλάκης Αντώνιος (2002), Σαριδάκης Ηλίας (2002), Ξανθουδάκης Μανούσος (2003) και Κουριδάκης Ιωάννης (2003) ενώ στην κατηγορία παίδων/κορασίδων οι: Χωματά Θεοφανώ, Ανδριανάκη Ευτυχία, Μπουζουνιεράκη Δέσποινα, Νταουντάκη Νεομφίλλη, Ξενάκη Αθηνά, Μητσκολάβα Κατερίνα, Πατεράκης Νικόλαος, Γεωργακόπουλος Γεώργιος, Ξενάκης Μιχαήλ και Ζέρβας Νικόλαος.

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής τους, Δάνος Χωματάς, ενώ τις προσπάθειές τους παρακολούθησε η εφορος κωπηλασίας του Ομίλου, Πέπη Κελαϊδή, καθώς και γονείς των αθλητών.

Rabona ad