“Τσέκαρε” τη λύση Κούσα για την άμυνα

Πλατανιάς | 21 Μαΐου 2016, 15:00

Η περίπτωση του Γιώργου Κούσα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού απασχόλησε τον Πλατανιά. Τελικώς αποφασίστηκε να μην γίνει η καθοριστική κίνηση για την απόκτησή του και ο πολύπειρος και πολύ καλός αυτός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό στον οποίο και βρίσκεται ήδη 6 χρόνια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Κούσας θα “κλείσει” τον Αύγουστο τα 34 του χρόνια και αυτός σίγουρα ήταν ένας σοβαρός λόγος που στον Πλατανιά φαίνεται να αποφάσισαν να μην κάνουν την κίνηση παρότι εκτιμούν τα μέγιστα τις ικανότητες του ποδοσφαιριστή. Μάλιστα ανανέωσε με την ομάδα του Αγρινίου στην οποία θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Στον Πλατανιά βασικά θέλουν να στραφούν σε ελληνική λύση για τη θέση του στόπερ αλλά να είναι σε νορμάλ ηλικία έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να στηριχθεί πάνω του όχι μόνο για την επόμενη σεζόν, αλλά για περισσότερο διάστημα.

Από εκεί και πέρα, στην πορεία των ημερών θα φανεί ποια άλλη λύση κοιτάζουν στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο, όταν ειδικότερα για την άμυνα η επιδίωξη είναι οι μεταγραφές να φτάσουν τις δύο. Αλλωστε αποχώρησαν ο Σελίν αλλά και ο Ιτούα.

Estrella
Auto KCS