“Τρέχουν” έργα στο κολυμβητήριο Ηρακλείου

Σπορ 28 Νοε 2020, 12:27

Σημαντικές εξελίξεις καταγράφονται για το κολυμβητήριο Ηρακλείου. Οπως ενημερώνει η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου την ερχόμενη Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου θα υπογραφεί σύμβαση με την Περιφέρεια Κρήτης για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων.

«Μια σημαντική εξέλιξη δεδομένου ότι το έργο θα υλοποιείται παράλληλα με την ριζική ανακαίνιση του μηχανοστασίου», σημειώνεται σχετικά στην ανακοίνωση που δίνει στη δημοσιότητα η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Ηρακλείου.

Πρόκειται λοιπόν για ένα σημαντικό έργο, που αφορά συνολικά τον αθλητισμό στο Νομό Ηρακλείου, σε μια στιγμή πάντως όπου αντίθετα οι εξελίξεις δεν είναι τόσο ουσιαστικές όσον αφορά τα έργα στο κολυμβητήριο Χανίων. Ερωτηματικό αποτελεί τι απέγινε μάλιστα με την υπογραφή του μνημονίου μεταξύ του Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και της ΓΓΑ…

Η ανακοίνωση του ΕΑΚΗ αναφέρει τα εξής:

Την ερχόμενη Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης θα υπογράψουμε τη σύμβαση για την ανακαίνιση των αποδυτηρίων του Κολυμβητηρίου. Μια σημαντική εξέλιξη δεδομένου ότι το έργο θα υλοποιείται παράλληλα με την ριζική ανακαίνιση του μηχανοστασίου. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων που με δική του πρωτοβουλία ξεκίνησε η δημοπράτηση του έργου.

Αξίζει όμως να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Αντιπεριφερειάρχη Νίκο Συριγωνάκη, ο οποίος όσες φορές επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΕΑΚΗ Λευτέρη Ζερβό βοήθησε να φτάσουμε στο σήμερα ξεπερνώντας τα εμπόδια. Συντονισμένα, με σχέδιο και όρεξη θα αποκτήσουμε τις εγκαταστάσεις που μας αξίζουν.

Διοικούσα Επιτροπή Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου.

karta antonis garden

Rabona ad