“Τρέχει” το σερί του Παπαδόπουλου

Χανιά | 8 Απριλίου 2021, 17:06

Παράλληλα με το σερί που καταγράφει η ομάδα των Χανίων στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 "τρέχει" και αυτό του προπονητή, Νίκου Παπαδόπουλου.

Ο 49χρονος τεχνικός όπως είναι φυσιολογικό έχει καταφέρει να βρίσκεται στο επίκεντρο χάρη στα επιτεύγματα της ομάδας του τα οποία καταγράφονται όμως από τη στιγμή που κατέφτασε στα Χανιά… Μάλιστα εάν ενδεχομένως είχε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή του θα μπορούσε να έχει ακόμα καλύτερα καλύτερες επιδόσεις, εάν δηλαδή δεν κατέφθανε παραμονές στην κυριολεξία του αγώνα με τον Ιωνικό όπου εξ ανάγκης χρειάστηκε να είναι στον πάγκο.

Σε κάθε περίπτωση, εκτός από το σερί των Χανίων και το σερί του Παπαδόπουλου τρέχει με εντυπωσιακό τρόπο, με τον απολογισμό μέχρι σήμερα για τον “Παπ” να είναι 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα, αυτή από τον Ιωνικό όπου ουσιαστικά βρισκόταν στην ομάδα για λίγες ώρες.

Σίγουρα για τον οποιονδήποτε προπονητή τέτοιες επιδόσεις δείχνουν εντυπωσιακές, από την άλλη μένει να φανεί ποια θα είναι η συνέχεια, απομένοντας τρία παιχνίδια για την κανονική περίοδο και από ‘κει και πέρα αυτά των πλέι οφ, όπου καλώς τον καλώς εχόντων των πραγμάτων θα καταφέρει να βρίσκεται η ομάδα των Χανίων.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania