“Τιτάνας” τελικά ο Μποτωνάκης!

Τιτάν | 19 Σεπτεμβρίου 2020, 13:12

Ο Νίκος Μποτωνάκης θα συνεχίσει τελικά την ποδοσφαιρική του πορεία στον Τιτάνα, αφού ούτε η συνεργασία με την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ κράτησε αρκετό διάστημα!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο υψηλόσωμος αμυντικός ξεκίνησε το καλοκαίρι προπονήσεις με την ομάδα του τόπου του, την Κορωνίδα, ανήκοντας στον Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη. Στη συνέχεια ανακοινώθηκε από τον Αστέρα Χαλέπας, αλλά μετά την αποχώρηση του Παντελή Ευθυμάκη αποχώρησε και ο ίδιος, για να ακολουθήσει στις 14 Αυγούστου η ανακοίνωση απόκτησής του από την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ. Ενα μήνα, περίπου, μετά ήρθε η “βόμβα” από τον Τιτάνα, που ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο αμυντικό.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δυο πύργους ξακουστούς και αρματωμένους έχει ο Αποκόρωνας, το άντρο των ανταρτών και των μπαλαδόρων και αφού ο ένας από αυτούς, ο πύργος του Αληδάκη είναι ακλόνητα ριζωμένος στους βράχους του Εμπρόσνερου και δεν μπορεί κανείς να τον κουνήσει, τον δεύτερο τον Βαμιανό, τον Νίκο Μποτωνάκη σηκώσαμε συθέμελα με όλες του τις επάλξεις και φέραμε στις Καλύβες και στην πιο πάνω ντάπια του υψώσαμε το κιτρινόμαυρο φλάμπουρο του Τιτάνα. Το νέο μας κάστρο είναι ψηλό και άπαρτο και ο θρύλος λέει πως αναρίθμητοι πολιορκητές και επίβουλοι επιθετικοί μαρτύρησαν και έπεσαν μπροστά στις πολεμίστρες του – και έπονται ανάλογες οδυνηρές εμπειρίες για όσων διαγουμιστών το διάβα μαζί του θ’ απαντήξει εις των Χανιών τα γήπεδα. Καλώς ήρθες, Νίκο, στα καθαγιασμένα καλυβιανά χώματα – να είσαι πάντοτε ορθοτενής και απόρθητος και βόλι εχθρού ή ζηλόφθονου ποτέ να μη σε πιάνει.

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis