“Θύμα” ο χανιώτικος ναυταθλητισμός από την κατάσταση στο κολυμβητήριο

Υγρός στίβος 7 Ιουνίου 2021, 13:36

Το ζήτημα των εκκρεμοτήτων με τα έργα στο κολυμβητήριο Χανίων και η κατάσταση που εξακολουθεί να παρουσιάζει, φέρνουν σε δύσκολη θέση, μεταξύ άλλων και τον Ναυτικό Ομιλο Χανίων.

Θα πρέπει να σημειωθεί άλλωστε ότι σε συνέχεια των σχετικών επιστολών που είχε στείλει πριν από ένα μήνα, κατά σειρά ο ΝΟΧ στον ίδιο τον πρωθυπουργό και στη συνέχεια, στον υφυπουργό Αθλητισμού και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, δεν έλαβε ουδεμία απάντηση σε όλα όσα εξέθετε για τα έργα που έπρεπε να πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στο κολυμβητήριο και για την ανάγκη να παραδοθούν οι πισίνες όσο το δυνατόν το συντομότερο!

Ετσι, ο Ναυτικός Ομιλος και γενικότερα ο ναυταθλητισμός στα Χανιά κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς βάση, δηλαδή νέους αθλητές λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τις πισίνες των 25 και 12,5μ., αφού με το να παραμένουν ανενεργές δεν υπάρχει η δυνατότητα (ελεύθερες διαδρομές) για τη λειτουργία του φυτωρίου και των προγραμμάτων εκμάθησης κολύμβησης.

Ο εργολάβος από την άλλη, συνεχίζεται να μην ξεκαθαρίζει το πότε θα ολοκληρώσει τις εργασίες κι αν αυτό θα γίνει εντός του μήνα, όμως το θέμα είναι πως όσο τρέχει ο χρόνος, αυτό επιφέρει άμεσες συνέπειες σε αγωνιστικό και οικονομικό, σίγουρα, επίπεδο για τον ΝΟΧ, ο οποίος κατά τ’ άλλα δίνει τον τελευταίο ένα χρόνο μεγάλο αγώνα λόγω και της κατάστασης που επέφερε η πανδημία.

Στον Ναυτικό Ομιλο μελετούν τα επόμενα τους βήματα, η αλήθεια είναι με μεγάλη ανησυχία για το τι θ’ ακολουθήσει, ελπίζοντας πραγματικά να βρεθεί κάποια λύση.

 

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad