“Θέμα” στο γκολ: Μόλις 1 στα τελευταία 6 ματς

Χανιά | 27 Μαρτίου 2023, 20:15

Χωρίς γκολ για πρώτη φορά μετά από τρία παιχνίδια μένουν τα Χανιά όπως προκύπτει από τη νέα "λευκή" ισοπαλία που έφεραν στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή.

/Bella Pizza

Οπως αποδεικνύεται μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ Β, παιχνίδι το οποίο ήταν το τελευταίο πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος έχουν ακολουθήσει τρία στα οποία τα Χανιά δεν έχουν σκοράρει, μένοντας στο 0-0 με τον Ηρόδοτο, ενώ στη συνέχεια ηττήθηκαν στου Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β με 2-0 και ακολούθησε αυτό στην Πάτρα στο οποίο επίσης δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Το πρόβλημα όμως δείχνει ακόμη μεγαλύτερο εάν ανατρέξει κάποιος και στο τι έχει προηγηθεί πριν από την εκτός έδρας νίκη στο Σεραφείδειο… Ουσιαστικά το συμπέρασμα είναι ότι στα έξι τελευταία ματς τα Χανιά έχουν πετύχει μονάχα ένα γκολ, γεγονός που δηλώνει το πρόβλημα το οποίο υπάρχει αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά τα έξι τελευταία παιχνίδια για τα Χανιά έχουν ως εξής:

ΟΦΙ-Χανιά 2-0
Χανιά-Κηφισιά 0-0
ΑΕΚ B-Χανιά 0-1
Χανιά-Ηρόδοτος 0-0
Ολυμπιακός Β-Χανιά 2-0
Παναχαϊκή-Χανιά 0-0

Συνολικά μέχρι τώρα τα Χανιά έχουν καταφέρει να πετύχουν σε ένα σύνολο 15 αγώνων μόλις 13 γκολ, δηλαδή ο μέσος όρος των τερμάτων τους είναι ιδιαίτερα ελλιπής. Αν ληφθεί υπόψη ότι στα πρώτα 9 ματς όμως ο απολογισμός ήταν 12 γκολ σίγουρα τότε τα πράγματα ήταν καλύτερα.

Το ζήτημα είναι το πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί το πρόβλημα στη συνέχεια, όταν το επόμενο παιχνίδι που ακολουθεί, είναι μετά το ρεπό της προσεχούς αγωνιστικής με την Επισκοπή.

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad