“Τεστ” πρωταθλήματος για Ρεθυμνιακό-ΣΥΝΚΑ

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 27 Σεπτεμβρίου 2020, 13:34

Λίγες εβδομάδες πριν από την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος Ρεθυμνιακός και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ θα "τεστάρουν" δυνάμεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν σε φιλικό παιχνίδι στη Σοχώρα, με ώρα έναρξης 16:30 και όπως σημειώνουν τα “δελφίνια” στην ενημέρωσή τους ο αγώνας «είναι από τα φιλικά που αν δεν αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα του προγράμματος, αλλά και της αρχικής ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θα αποτελέσει ένα από τα τεστ τελικών συμπερασμάτων για τον Ρεθυμνιακό…».

Παράλληλα γίνεται ειδική μνεία στον Χανιώτη ποδοσφαιριστή, Αλέξανδρο Κοντορινάκη, που επιστρέφει στη Σοχώρα ως αντίπαλος.

Αναλυτικά ο Ρεθυμνιακός στην προαναγγελία του φιλικού σημειώνει τα εξής:

ΣΥΝΚΑ-ταλέγεται στα τελικά συμπεράσματα

Είναι από τα φιλικά που αν δεν αλλάξουν τα μέχρι τώρα δεδομένα του προγράμματος, αλλά και της αρχικής ημερομηνίας έναρξης του πρωταθλήματος του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, θα αποτελέσει ένα από τα τεστ τελικών συμπερασμάτων για τον Ρεθυμνιακό μας. Το σημερινό 7ο φιλικό προετοιμασίας για τους «κυανόλευκους» έχει πολύπλευρο ενδιαφέρον. Γιατί εκτός από έναν υπολογίσιμο πάντα αντίπαλο όπως ο ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, τα «δελφίνια» αύριο στην Σοχώρα (16.30) θα υποδεχτούν και έναν αγαπητό πρώην παίκτη τους, τον Αλέξη Κοντορινάκη που πλέον ανήκει στους «κόκκινους» του Γιώργου Ριτζάκη και αναμένεται να πατήσει ξανά έναν αρκετά γνώριμο τα τελευταία χρόνια τάπητα. Εκείνον του γηπέδου του Περιφερειακού. Εκεί δεν θα βρεθούν πάλι αύριο ο Χρήστος Μερτίρι και ο Νίκος Καλογεράκης που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα στο στάδιο ανάρρωσης των τραυματισμών τους. Είναι και οι μοναδικοί που δεν υπολογίσει ο έμπειρος προπονητής μας Γιώργος Λυρώνης στο αυριανό φιλικό. Έτσι λοιπόν θα έχει να επιλέξει για την αυριανή 11αδα ανάμεσα από τους:

Κοκκαλά, Νικηφόρο, Πρινιανάκη, Μυρθιανό, Γεωργούλη, Μπούσδρα, Δελήμπαση, Χαλκιαδάκη, Δροσάκη, Αντιασβίλι, Ξεπαπαδάκη, Παπιομίτογλου, Σηφακάκη, Τουρνάκη, Κουδουνάκη, Δασκαλάκη, Φράγκο, Βρεττό, Κοσκινά και Καραγιώργη.

Mikel Chania Delivery