Η σελινιώτικη ομάδα αποφάσισε –σύμφωνα με πληροφορίες- στο παρθενικό της ταξίδι στις εθνικές κατηγορίες να εμπιστευτεί προπονητή με παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Την Τετάρτη ενημερώθηκαν οι δύο τους για την απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας να μη συνεχιστεί η συνεργασία τους.
Η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας για την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τους Παπαδάκη, Ζερβουδάκη αναφέρει τα εξής:
Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τους προπονητές της ομάδας μας, Παπαδάκη Βασίλη και Ζερβουδάκη Γιώργο.
Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο τους ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους 10 μηνες οπως και για την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Χανίων αλλά και την ανόδο στην Γ´εθνική που μας χάρισαν.
Χωρίζουμε με δυο φίλους, με δυο ανθρώπους που έγραψαν ανεξίτηλα το όνομα τους στην ιστορία του συλλόγου μας.
Τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην λαμπρή καριέρα που έχουν μπροστά τους, καλή συνέχεια σε ό,τι και αν κάνουν και να γνωρίζουν ότι η πόρτα του συλλόγου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτούς.
Ευχαριστούμε για ολα από καρδιάς.




















