“Τέλος” ο Στραματσιόνι

Super League 1 1 Δεκεμβρίου 2016, 17:34

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία για τον Παναθηναϊκό με τον Αντρέα Στραματσιόνι, καθώς όπως αποδείχτηκε η ήττα από τον ΟΦΗ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της... υπομονής για τον Γιάννη Αλαφούζο.

planakis

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί έτσι παρελθόν, με τον αντικαταστάτη του -όπως ακούγεται- να αναμένεται να είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προπονητής που είχε περάσει από τον Πλατανιά πριν από λίγα χρόνια.

Η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι η εξής:

«Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο.

Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσιόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσιόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσιόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό».

karta antonis garden
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania