“Τέλος” ο Ράμος!

Πλατανιάς | 16 Μαΐου 2016, 14:35

Τέλος στη συνεργασία με τον Λεονάρντο Ράμος έδωσε ο Πλατανιάς, ξαφνιάζοντας με αυτή την απόφαση. Ο Αργεντινός φορ στις δηλώσεις του τονίζει ότι ο Πλατανιάς του άνοιξε τις πόρτες σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο.

Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες ειδικότερα είχαν “φουντώσει” κάποια σενάρια, τα οποία εν τέλει αποδείχτηκαν αληθινά, ότι ο Ράμος δεν θα συνεχίσει και ότι θα λύσει το συμβόλαιό του, πράγμα το οποίο και συνέβη.

Η ανακοίνωση από τον Πλατανιά και οι δηλώσεις από τον Ράμος έχουν ως εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Λεονάρντο Ράμος και τον ευχαριστεί για την πολύτιμη προσφορά του στην πορεία της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα. Του εύχεται παράλληλα, κάθε επαγγελματική επιτυχία, καθώς προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Λίγο πριν αποχωρήσει από την ομάδα μας, ο Αργεντινός επιθετικός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Πλατανιά που μου άνοιξε τις πόρτες σε μια πολύ σημαντική πρόκληση για εμένα σε ποδοσφαιρικό και προσωπικό επίπεδο. Πέτυχα γκολ εις βάρος ομάδων που ήξερα μόνο από την τηλεόραση. Αυτό με γεμίζει χαρά για να συνεχίσω να παλεύω σε αυτό το καταπληκτικό άθλημα. Είμαι πολύ ευγνώμων με όλα και με όλους. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα, οι οποίοι εκτός από εξαιρετικοί επαγγελματίες είναι και καταπληκτικοί άνθρωποι. Σήμερα ο δρόμος μου αλλάζει κόσμο. Αλλά σας διαβεβαιώνω ότι παίρνω το καλύτερο από την Ελλάδα! Χίλια ευχαριστώ και εις το επανιδείν. Μέσα και έξω από τα γήπεδα”.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad