“Τέλος” ο Νίτσε από το γραφείο τύπου

Α.Ο. Χανιά | 2 Μαρτίου 2016, 19:31

Τους λόγους αποχώρησής του από το γραφείο τύπου του Α.Ο.Χανιά εξηγεί, μέσω ανάρτησής του στο facebook, ο Χανιώτης αθλητικογράφος Κώστας Νίτσε που έληξε τη συνεργασία του με τη διοίκηση των "μπλε".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η σχετική ανάρτηση αναφέρει:

Ένα ταξίδι που ξεκίνησε στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής και συνεχίστηκε σε κύπελλο και Football League έφτασε στο τέλος του με απόφαση της «διοίκησης» του ΑΟ Χανιά η οποία έκρινε, ότι δεν χρειάζεται δημοσιογράφος για να λειτουργήσει η ομάδα παρά τη συμφωνία η οποία υπήρχε στην αρχή της χρονιάς και την οποία ξαφνικά δεν αναγνωρίζει.

Όλο αυτό το διάστημα ήταν άκρως διδακτικό, με ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές, μετά από 30 χρόνια πανηγυρίσαμε άνοδο, φτάσαμε μια ανάσα από το μπαράζ για την Σούπερ Λιγκ ενώ είχαμε και μεγάλες στιγμές στο κύπελλο. Γνώρισα και συνεργάστηκα με αρκετούς προπονητές (μαζί και με γυμναστές) οι οποίοι μηδενός εξαιρουμένου, ακόμα μιλάνε μαζί μου ΣΑΝ ΦΙΛΟΙ (το οποίο για μένα μετράει περισσότερο απ’ όλα) και έχουμε να θυμόμαστε μόνο ευχάριστες στιγμές. 

Πριν κάποια χρόνια σε μια εκδήλωση είχα πει ότι με εξαίρεση τους αγνούς φιλάθλους όλοι οι υπόλοιποι είναι περαστικοί (πρόεδροι, παίκτες, εργαζόμενοι) αυτή την άποψη την είχα πάντα και εξακολουθώ να την έχω και ίσως να στεναχώρησα κάποιους, προσπαθώντας να ισορροπήσω μεταξύ των λεπτών ορίων που υπάρχουν σε μια Π.Α.Ε. Σε αυτούς οφείλω μια συγνώμη και πρέπει να γνωρίζουν ότι πάντα λειτουργούσα με γνώμονα το συμφέρον της ομάδος.

Έτσι λοιπόν και τώρα, δηλώνω πως στο δικό μου κομμάτι και σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις μου προς χορηγούς και ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, ώστε η ομάδα να μην έχει την παραμικρή επίπληξη και οικονομική απώλεια από όσα έχει συμφωνήσει και είναι υποχρεωμένη να τηρεί είμαι απολύτως εντάξει και ουδεμία ευθύνη έχω για οτιδήποτε συμβεί και αναφέρομαι από την 1η Δεκεμβρίου 2015 και έπειτα.

Δυστυχώς στις εποχές που ζούμε και με την οικονομική κρίση που υπάρχει είναι ένα πλήγμα για μένα ότι τόσους μήνες δούλευα «τσάμπα» όμως αυτά είναι σημεία των καιρών. 

Ένα μεγάλο συγνώμη και ταυτόχρονα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε ΟΛΟΥΣ τους δημοσιογράφους που συνεργαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα, ελπίζω ότι δεν άφησα κανένα παραπονεμένο και ήμουν σωστός στις υποχρεώσεις μου απέναντι τους.

Estrella
Papantonakis Cards