“Τέλος” ο Κατσούλης – Σηφάκης κατά πάσα πιθανότητα ο νέος τεχνικός

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 13 Μαρτίου 2017, 17:36

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, καθώς ο Γιάννης Κατσούλης αποτελεί παρελθόν μετά την ήττα από τον Πανθηραϊκό. «Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει ότι έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με το νέο τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα», σημειώνεται από τη χανιώτικη ομάδα που καταπώς φαίνεται αυτός είναι ο Μύρων Σηφάκης.

Σημειώνεται ότι το athlitiko ήρθε σε επικοινωνία με τον Μ. Σηφάκη ο οποίος ούτε αρνήθηκε ούτε επιβεβαίωσε αυτό το γεγονός. Παρόλα αυτά, η πληροφόρηση αναφέρει ότι αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νέος τεχνικός του ΙΝΚΑ. Επίσης, οι άνθρωποι του ΙΝΚΑ φέρεται να επικοινώνησαν και με τον Τάκη Διακάκη.

Η σχετική ανακοίνωση από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ είναι η εξής:

«Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Κατσούλη.

Ο Γιάννης Κατσούλης ανέλαβε την ομάδα μας στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Χανίων, κατάφερε να κερδίσει το πρωτάθλημα και μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, να την ανεβάσει στη Γ’ Εθνική, κάνοντας τα όνειρα της, μόλις επτά ετών ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ… πραγματικότητα!

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εύχεται στον Γιάννη Κατσούλη κάθε επιτυχία στην εφ’ εξής προπονητική του πορεία και τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεργασία.

Ανακοίνωση νέου προπονητή

Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ανακοινώνει ότι έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με το νέο τεχνικό που θα αναλάβει την ομάδα.

Ο νέος προπονητής θα παρουσιαστεί επίσημα την Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 2.30 μ.μ., στο γήπεδο των Μουρνιών, σε συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί, ενώ θα ακολουθήσει ανοικτή προπόνηση για τα ΜΜΕ.  

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad