“Τέλος” από τον Γαλατά ο Γρανίτης

Γρανίτης | 28 Αυγούστου 2023, 12:04

Το τελευταίο παιχνίδι στο Γαλατά ήταν αυτό που έδωσε ο Γρανίτης. Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας αναζητά την επομένη της έδρα η οποία αναμένεται να γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες.

Oinolatris

Σχετική ερώτηση έγινε με το τέλος του αγώνα κόντρα στον Αστέρα Καισαριανής για το Κύπελλο Ελλάδας στον προπονητή του Γρανίτη, Τάκη Διακάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε την εξέλιξη αυτή, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πού θα αγωνιστεί η ομάδα του για τη νέα σεζόν για τις υποχρεώσεις που θα έχει σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οπως είναι γνωστό ο Γρανίτης άλλαξε έδρα στα μέσα της περασμένης χρονιάς, παίρνοντας την απόφαση να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Ιδομενέα αντί γι’ αυτό στην Αγία Μαρίνα.

Η αναφορά του Τάκη Διακάκη για το θέμα αυτό: «Θα συζητήσουμε με τη διοίκηση και θα βρούμε την καλύτερη λύση. Πιστεύω ότι υπάρχουν λύσεις, θα βρούμε. Μπορεί να μην είναι τόσο μεγάλο το γήπεδο όσο στο Γαλατά, αλλά θα προσαρμοστούμε. Εμείς θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και να διεκδικήσουμε μετά την άνοδο στα μπαράζ. Στα μπαράζ θα υπάρχουν γήπεδα γιατί θα έχουν τελειώσει τα πρωταθλήματα και θα υπάρχουν πολλά διαθέσιμα, το θέμα είναι ότι όπως κερδίζαμε πέρσι στην Αγία Μαρίνα, που είναι το πιο μικρό γήπεδο στα Χανιά και με κακό χλοοτάπητα να κερδίζουμε σε ένα καλύτερο γήπεδο και με καλύτερο χλοοτάπητα».

Estrella
Papantonakis Cards
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad