“Τέλος” από την ΑΕΚ Τζιμπούρ, Κρισάντους, Καραγκιολίδης, Ζουκουλίνι και Μπρέσεβιτς

Super League 1 1 Ιουλίου 2016, 13:22

Πέντε ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν για την ΑΕΚ. Πρόκειται για τους Τζιμπούρ, Κρισάντους, Καραγκιολίδη, Ζουκουλίνι και Μπρέσεβιτς.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ολοκληρώθηκε στις 30 Ιουνίου 2016 η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΚ με τους ποδοσφαιριστές Ράφικ Τζιμπούρ, Μακόλεϊ Κρισάντους, Φώτη Καραγκιολίδη καθώς έληξε η διάρκεια των συμβολαίων τους. Επίσης, ολοκληρώθηκε και η περίοδος δανεισμού του Μπρούνο Ζουκουλίνι από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους εν λόγω ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Ειδική τέλος αναφορά γίνεται στον Ιβάν Μπρέσεβιτς, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να σημειώνει τα εξής:

«Ο Ιβάν Μπρέσεβιτς αποχωρεί από την ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια και η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. 

Ο Κροάτης επιθετικός ήταν από τους βασικότερους συντελεστές στην προσπάθειά μας για επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία τη διετία 2013-15, σημειώνοντας συνολικά 25 γκολ σε 33 επίσημους αγώνες.

Δυστυχώς, ο σοβαρός τραυματισμός του δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στη SuperLeague, αλλά δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της ομάδας και να προσπαθεί για την αγωνιστική του επάνοδο. Φεύγει από την ΑΕΚ αφήνοντας μόνο φίλους και παίρνει μαζί του την εκτίμηση όλων μας».

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad