“Τέλος” από γενικός αρχηγός ο Δημήτρης Μαθιουλάκης!

Πλατανιάς | 4 Ιουνίου 2016, 13:46

Μια είδηση που σίγουρα κρίνεται ως ιδιαιτέρως ηχηρή έρχεται στο φως και αφορά την αποχώρηση του Δημήτρη Μαθιουλάκη από τη θέση που κατείχε τα τελευταία πολλά χρόνια και αφορά αυτή του γενικού αρχηγού!

Την είδηση παρουσιάζουν τα σημερινά “Χανιώτικα Νέα”, με τον Δημ. Μαθιουλάκη να γίνεται γνωστό ότι δεν θα συνεχίσει τη νέα περίοδο από το πόστο που τον γνωρίζουν όλοι τα τελευταία τουλάχιστον 10 με 15 χρόνια και είναι αυτό του γενικού αρχηγού. Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει ένα ακόμα όνομα που δεν θα συνεχίσει να κατέχει τη θέση που είχε μέχρι τώρα στη διοίκηση και είναι αυτό του Μανώλη Τσιριτάκη που σταματά ουσιαστικά από γενικός γραμματέας της ΠΑΕ.

Πρόκειται -και ειδικότερα αυτή του Δημήτρη Μαθιουλάκη- για πολύ μεγάλες αλλαγές στη διοίκηση της ΠΑΕ, που προφανώς έχουν τους λόγους τους. Το θέμα είναι ότι ο Δημ. Μαθιουλάκης είναι ένα άτομο το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του γενικώς με την ομάδα του Πλατανιά και το γεγονός ότι δεν θα είναι τη νέα χρονιά στο πόστο που κατέχει όλα αυτά τα χρόνια, αυτό και μόνο σίγουρα είναι κάτι που προκαλεί αίσθηση.

Σύμφωνα με τα “Χανιώτικα Νέα” αναζητείται ο νέος γενικός αρχηγός, θέμα που χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος της ΠΑΕ και επικεφαλής γενικώς της ομάδας του Πλατανιά τα τελευταία χρόνια, Μανώλης Μαθιουλάκης. Επίσης, το όνομα του Αλκη Δημήτρη που σταματά την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής μετά την επιτυχημένη θητεία του στον Πλατανιά, έχει ακουστεί για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο δεν θα προχωρήσει.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad