“Τέλος” από Αγροτικό Αστέρα ο Βαρδάκης που… ξανακατηφορίζει Χανιά

Football League 3 Ιουλίου 2017, 21:02

Δεν θα συνεχίσει στον Αγροτικό Αστέρα ο γυμναστής Λάζαρος Βαρδάκης, ο οποίος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ενημέρωσε ότι αποχωρεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko ο Βαρδάκης ενδέχεται πολύ σοβαρά να "κατηφορίσει" εκ νέου στα Χανιά, έχοντας δουλέψει εξάλλου στον ΑΟΧ τη σεζόν 2014-15.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τότε, ο Βαρδάκης ήταν συνεργάτης του Σούλη Παπαδόπουλου.  

Η ανάρτηση από τον Βαρδάκη είναι η εξής:

Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την οικογένεια Θεοδωρίδη, κυρίως τον πρόεδρο κ. Ηλία Θεοδωρίδη και αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Θεοδωρίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου τον τελευταίο 1,5 χρόνο, δίνοντας μου την ευκαιρία να συνεχίσω να δουλεύω σε υψηλό επίπεδο. Ταυτόχρονα θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου επειδή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε κατάφεραν να φτιάξουν μια ομάδα πρότυπο, ξοδεύοντας πολύ χρόνο και πολλά χρήματα.

Στην συνέχεια θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου, διοικητικό και προπονητικό team, τους ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους τις ΠΑΕ, καθώς και τον κ. Βράκα Γεώργιο που επί σειρά ετών έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα από διαφορετικά πόστα.

Πορευτήκαμε όλοι μαζί σε αυτή την πετυχημένη χρονιά, μια χρονιά «αναγέννησης» του Αγροτικού Αστέρα, καταφέραμε να παίξουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε στην υψηλότερη βαθμολογική θέση που κατείχε ποτέ η ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αισθάνομαι υπερήφανος που ήμουν μέλος της ομάδας και έβαλα ένα λιθαράκι σε όλη αυτή την προσπάθεια.

Δυστυχώς όλα κάποτε φτάνουν σε ένα τέλος, προς το παρόν ήρθε η ώρα να τραβήξουμε όλοι τον δρόμο μας, εύχομαι να ξανασυναντηθούμε.

Καλή αντάμωση.

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards