“Τελικός” με Καλλιθέα! Πρόλαβε ο Διαμαντόπουλος!

Α.Ο. Χανιά | 12 Μαρτίου 2016, 23:41

Το παχνίδι με την Καλλιθέα την Κυριακή (13/3) στις 3 το μεσημέρι, στα Περιβόλια είναι ...τελικός! Ο Α.Ο.Χανιά δεν έχει άλλη επιλογή πλην της νίκης που θα τον βοηθήσει να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή και με τους 3 βαθμούς να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Τρεις μήνες χωρίς νίκη είναι σίγουρα, πάρα πολλές για τον Α.Ο.Χανιά! Η επιστροφή του Θωμά Γράφα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας έχει φέρει άλλον αέρα στους “μπλε”, ωστόσο απαιτούνται και άλλα πράγματα, εντός αγωνιστικού χώρου.

Έκπληξη αποτελεί, ότι ο Θωμάς Γράφας συμπεριέλαβε την ύστατη ώρα στην αποστολή, τον Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο. Αν και ανέτοιμος, αφού έχασε σχεδόν όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας, ενσωματώθηκε στην αποστολή αφού ο προπονητής του τον θεωρεί σημαντικό. Αντίθετα, εκτός αποστολής τέθηκαν οι τραυματίες Νάκας και Ρίκκα και ο τιμωρημένος Δεινόπαπας. Επιστρέφει αντίθετα, ο Μασάδο.

Η αποστολή του ΑΟΧ: Πρίφτης, Αμπατζίδης, Παγώνης, Χατζηλιάδης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Ιωαννίδης, Νύκταρης, Μασάδο, Καμινιώτης Τσούτσης, Μουντοκαλάκης, Παλιάτσιος, Γκέσιος, Τριανταφυλλίδης, Φυντικάκης και Σάντερσον.

Και η είσοδος του Άγγλου στην αποστολή αποτέλεσε μια μίνι-έκπληξη αφού είχε ταλαιπωρηθεί από ίωση. Ο Θωμάς Γράφας πάντως πιστεύει αρκετά στην ποιότητά του.

Περιττό να ειπωθεί ότι ο ΑΟΧ θέλει τον κόσμο στο πλευρό του για αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι με την πολύ ποιοτική Καλλιθέα.

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Βοηθοί: Νενεκούμης (Αργολίδας), Δασκαλάκης (Ηρακλείου)

4ος: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

 

Estrella
Papantonakis Cards