“Τελείωσε” στην τέταρτη θέση

Σπάθα Άρης Βουκολιών | 16 Απριλίου 2016, 19:35

Στην τέταρτη θέση του Ομίλου Τίτλου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για την φετινή χρονιά ο Άρης Βουκολιών που νίκησε 4-1 την Σπάθα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο 16’ ο Κοκάκης έκανε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Ντούπη για το 1-0, με τον Γ. Περράκη να πετυχαίνει το 2-0 στο 40’ δυνατό σουτ.

Ο Μ. Παπαδάκης σκόραρε με ακόμα μία εκτέλεση φάουλ τη φετινή σεζόν στο 55’ (2-1), κόντρα στην ομάδα της περιοχής του, έχοντας αγωνιστεί σε αυτήν πριν μετακομίσει στην Σπάθα.

Στο 65’ ο Γ. Περράκης έκανε το 3-1 με τον Γανωτή να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο παιχνίδι στο 75’ (4-1).

Ο Άρης Βουκολιών εύχεται καλό καλοκαίρι και συγχαίρει τους παίκτες του για τα δύο τρόπαια που κατέκτησαν φέτος, αλλά και την επιτυχημένη τους πορεία στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής: Αλεξόπουλος

Βοηθοί:Πατεράκης-Αποστολάκης

Άρης Β. (Χρήστος Παπαδογιάννης): Συροκάκης, Στρατουδάκης, Πατρικάκης (70’ Νταγκουνάκης), Παπακαστρήσιος, Τερεζάκης, Περράκης Γ., Γανωτής, Περράκης Μ. (75’ Πατελάκης), Κομπογεννητάκης, Ντούπη, Κοκάκης (60’ Σουχλάκης)

Σπάθα (Βασίλης Κούτας): Μυφτάρι, Μετοντίεφ, Παπαδάκης Μ., Παρέλης, Αργύρης, Μαυρίδης (85’ Πουρσανίδης), Ντουντίγια, Πενταράκης, Παπαδάκης Κ. (78’ Αλκούρτι), Μοσχανάκης (57’ Μποτωνάκης), Ζογράφι Ρ.  

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella