“Τελειώνουν” από Απόλλωνα τέσσερις

Football League | 19 Απριλίου 2016, 19:15

Τέσσερις παίκτες, εκ των πρωτοκλασσάτων της ομάδας, αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Απόλλωνα Αθηνών στον οοποίο υπάρχει νέα τεχνική ηγεσία με τους Βαζάκα και Δημητρίου.

Πιπίνης, Λαγός, Λίτσης και ο πρώην παίκτης του ΑΟΧ Κρητικός αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους με τον Απόλλωνα Αθηνών. Μάλιστα, ακόμα ένας παίκτης θα έχει την τύχη των τεσσάρων παικτών.

Στο μεταξύ, οι οργανωμένοι του Απόλλωνα με την επωνυμία «Αναγέννηση» αν αποφάσισαν μετά από όλα όσα σημεία και τέρατα έχουν συμβεί (ειδικά φέτος) από τη διοίκηση να… μιλήσουν! Οι συνδεσμίτες πήραν θέση για τα μάτια του κόσμου, άφησαν αιχμές κατά του Μονεμβασιώτη, των επιλογών Γιώργου Βαζάκα – Πέτρου Δημητρίου και τόνισαν ότι κανονικά θα έπρεπε να έχουν «αποκεφαλιστεί» από την ομάδα οι Λεβεντογιάννης – Βελέντζας για το «έγκλημα» της Ελευσίνας (αν και το δεύτερο ο πρόεδρος των οργανωμένων λίγες ημέρες μετά τον τιμούσε σε εκδήλωση των παλαιμάχων)!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε την Τρίτη (14/4) αναφέρει τα ακόλουθα:

«Ως ‘‘Αναγέννηση’’, παρότι είχαμε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, πολλές σοβαρές αφορμές για να τοποθετηθούμε στα κακώς κείμενα που συνέβαιναν στην ομάδα μας, είχαμε αποφασίσει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και τη σιωπή μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, τόσο με την απομάκρυνση ‘‘μετά βαΐων και κλάδων’’ του -για 15 μέρες- προπονητή Κων/νου Παναγόπουλου, όσο κυρίως με την επιλογή των διαδόχων του, γνωστών και μη εξαιρετέων, Βαζάκα και Δημητρίου, είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε θέση.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση για απομάκρυνση ενός προπονητή μετά από 2 εβδομάδες, κάθε σχόλιο περιττεύει. Απλά φανερώνει τον τρόπο σκέψης και λειτουργίας του ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε.

Εκείνο που μας κάνεις πάντως να αναρωτιόμαστε είναι το πώς είναι δυνατόν να αντικαθίσταται ένας προπονητής, ο οποίος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ κάνει εξαιρετική δουλειά. Και την ίδια στιγμή στη θέση του επιλέχθηκαν οι δύο γνωστοί γυρολόγοι της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Προφανώς αυτοί δεν θα χρειάζονται το χρόνο και θα μπορούν να παρουσιάσουν… έργο αυτομάτως!

Και το ακόμη πιο οξύμωρο είναι πως όλα αυτά συμβαίνουν σε μια χρονιά που εκ των πραγμάτων είναι χαμένη. Ως εκ τούτου η κοινή λογική θα έλεγε πως αφήνεις η φέρνεις έναν προπονητή για να ετοιμάσει την ομάδα της νέας χρονιάς. Δεν προσλαμβάνεις προπονητές με ημερομηνία λήξης. Ταυτόχρονα, διαβάζουμε μαζικά στα αθλητικά sites ρεπορτάζ που μοιάζουν ως ‘‘κοινής λήψης’’, σύμφωνα με τα οποία επίκειται αποχώρηση της διοίκησης της Π.Α.Ε το καλοκαίρι.

Κατόπιν όλων αυτών καλούμε την ιδιοκτησία της Π.Α.Ε να ξεκαθαρίσει, χωρίς περιστροφές, σε όλους τους Απολλωνιστές και όχι μόνο στην ‘‘Αναγέννηση’’ το εξής:

Τι σκοπούς έχει αναφορικά με το μέλλον της στον Απόλλωνα Σμύρνης. Και αυτό να το κάνει τώρα και όχι στο τέλος της περιόδου.

Υ.Γ 1: Η ομάδα βγήκε εκτός στόχων εξαιτίας των επιλογών της ιδιοκτησίας σε όλα τα επίπεδα. Είτε αυτό λέγεται εν λευκώ διαχείριση των μεταγραφών του Ιανουαρίου από τον τότε προπονητή, είτε αυτό λέγεται ‘‘φιάσκο της Ελευσίνας’’ που μας έκανε ‘‘διάσημους’’ σε όλη την Ελλάδα, με συνυπεύθυνους του προπονητή τον Γεν. Αρχηγό και τους βοηθούς προπονητή που θα έπρεπε και αυτοί επιτόπου να ‘‘αποκεφαλιστούν’’.

Υ.Γ2: Καλούμε την ΠΑΕ ακόμη και αν κατακτήσουμε την 3η θέση να μην διεκδικήσει την άνοδο της ομάδας στα χαρτιά, αφού «αποδείξαμε» σε όλους τους τομείς πως δεν το αξίζουμε.

Υ.Γ3: Καλούμε ως ‘‘Αναγέννηση’’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ την Τετάρτη στις 21:30 να γεμίσουμε το κλειστό στον αγώνα βόλεϊ γυναικών για να ενισχύσουμε τις κοπέλες του Απόλλωνα να φτάσουν στη νίκη και να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα και άνοδο. Επίσης την Κυριακή στις 17:00 ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ και πάλι να είμαστε στο κλειστό στη φιέστα των πρωταθλητών μας στο μπάσκετ ανδρών!

Το Δ.Σ».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad