“Συγγνώμη” των παικτών σε Νύκταρη!

Α.Ο. Χανιά | 4 Απριλίου 2016, 20:45

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Χανιά εξέδωσαν νέα ανακοίνωση όπου, επί της ουσίας, ζητούν συγγνώμη από τον χρηματοδότη της ομάδας Ηρακλή Νύκταρη για την εσφαλμένη εντύπωση που δόθηκε, μέσω της διήμερης αποχής που έκαναν την προηγούμενη εβδομάδα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Επί της ουσίας, οι παίκτες τονίζουν με την παρούσα ανακοίνωσή τους, ότι δεν ήθελαν να στραφούν ενάντια στον Ηρακλή Νύκταρη για τον οποίο εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους, σε ότι αφορά τη διαχείριση των θεμάτων που αφορούν την ομάδα.

Η ανακοίνωση των παικτών του ΑΟΧ αναφέρει:

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά αισθανόμαστε την υποχρέωση να ζητήσουμε μέσω αυτής της ανακοίνωσης συγνώμη προς τον βασικό χρηματοδότη της ομάδος κ. Ηρακλή Νύκταρη διότι μέσω της διήμερης αποχής μας, έμμεσα και χωρίς να το θέλουμε, δημιουργήθηκε εσφαλμένη εντύπωση ότι είχε αποδέκτη τον ίδιο.

Αντιθέτως αναγνωρίζουμε ότι παρ’ ότι έχει γνωστοποιήσει την επιθυμία του να αποχωρήσει, εφόσον βρεθεί διάδοχη κατάσταση, συνεχίζει να στηρίζει οικονομικά όλα τα λειτουργικά και πάσης φύσεως έξοδα της ομάδος και έχει εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία έως και την λήξη της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε.

Καλούμε τον κόσμο της ομάδος να συσπειρωθεί, να στηρίξει την προσπάθεια του και την δικιά μας μέσα στο γήπεδο ώστε η ομάδα να αποκτήσει επιτυχίες και το σεβασμό του κόσμου.

Όλοι μαζί, διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, παίκτες και φίλαθλοι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Estrella
Papantonakis Cards