“Στόχοι και άγχος στον αθλητισμό” στο 2ο webinar

Χανιά | 26 Νοεμβρίου 2020, 18:40

Το 2ο webinar του Δικτύου Ακαδημιών της ΠΑΕ Χανιά με την αθλητική ψυχολόγο Λίνα Ψούνη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (25/11).

Το διαδικτυακό σεμινάριο είχε τίτλο “Στόχοι και άγχος στον αθλητισμό” και είχαν την ευκαιρία να το παρακολουθήσουν οι ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών που ανήκουν στο Δίκτυο και απαρτίζουν τις ομάδες Κ16, αλλά και οι τεχνικοί διευθυντές των ομάδων, όπως ακόμη ο τεχνικός σύμβουλος του Δικτύου Γιώργος Αμανατίδης και ο τεχνικός διευθυντής Βασίλης Παπαδάκης.

Στην επίσημη ενημέρωση του Δικτύου αναφέρονται ακόμη τα εξής: «Στην πολύ δύσκολη περίοδο, που συγκρούονται οι στόχοι και τα όνειρα, με το άγχος και την αβεβαιότητα, τα παιδιά και οι προπονητές τους πήραν κατευθύνσεις διαχείρισης και εκμετάλλευσης της κατάστασης, ώστε να παρουσιαστούν όσο γίνεται ποιο δυνατοί όταν αυτή λήξει. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν, η συνεργασία και η ομαδική προσπάθεια είναι το μέλλον και η ελπίδα μας. Το κοινό μας πάθος για το αύριο μας ενώνει και μας δυναμώνει! Οι δράσεις μας συνεχίζονται το Σάββατο με ένα webinar για την Κ19 της ομάδας μας».

Estrella
/psiloritischania