“Στέλνουν” τον μάνατζερ Αγγελή στο “νέο” ΑΟΧ – Τι “απαντά” η διοίκηση

Χανιά | 10 Μαΐου 2017, 22:20

Δημοσίευμα από την Ηλεία φέρνει τον μάνατζερ Βαγγέλη Αγγελή να έχει συμφωνήσει με τον Α.Ο. Χανιά, προκειμένου όπως σημειώνεται, «να αναλάβει την οργάνωση και τον σχεδιασμό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Το σχετικό ρεπορτάζ ανήκει στην ιστοσελίδα protinews.gr που γράφει συγκεκριμένα τα εξής:

«Μια ανάσα από την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τα Χανιά βρίσκεται ο Βαγγέλης Αγγελής, ο οποίος όπως όλα δείχνουν δεν έμεινε για πολύ χρονικό διάστημα στο “ταμείο ανεργίας”.

Ο έμπειρος μάνατζερ και ποδοσφαιρικός διευθυντής,  ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από τον Αστέρα Αμαλιάδας, φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του ΑΟ Χανιά και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Αγγελής, θα αναλάβει την οργάνωση και σχεδιασμό των Χανίων ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΗΣ

Τώρα, το ενδιαφέρον ερώτημα είναι… ποιος είναι ο Βαγγέλης Αγγελής. Πρόκειται ουσιαστικά για ποδοσφαιρικό μάνατζερ ο οποίος μέχρι πρόσφατα πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Αστέρα Αμαλιάδας, ομάδα που μετέχει στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση μαζί με Παναρκαδικό και Φωστήρα, με 35 βαθμούς.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο Α.Ο. ΧΑΝΙΑ

Από την πλευρά του, η ΠΑΕ Α.Ο. Χανιά επιβεβαιώνει ότι έχει υπάρξει συζήτηση με τον κ. Αγγελή για όλα τα παραπάνω, αλλά τίποτε περισσότερο, πολύ περισσότερο δεν επιβεβαιώνεται η ύπαρξη συμφωνίας. Ως σενάριο υφίσταται για την ομάδα της νέας περιόδου, αλλά στην παρούσα φάση δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο.  

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania