“Στέλνουν” κι άλλο παίκτη από Ερμιονίδα

Παλαιόχωρα | 8 Ιουλίου 2017, 17:06

Αρκετοί είναι οι παίκτες από την Ερμιονίδα, στην οποία εργάστηκε κατά το παρελθόν ο Δημήτρης Μαγκαφίνης, που φαίνεται ότι απασχολούν μεταγραφικά την Παλαιόχωρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η αρχή έγινε με τον τερματοφύλακα Γιώργο Πονηρό, του οποίου η μεταγραφή αρχικά “ναυάγησε” αλλά υπήρξε νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, χωρίς όμως να καταλήξουν ακόμα σε συμφωνία.

Το επόμενο όνομα που απασχολεί μεταγραφικά τον ΑΟΠ και αγωνιζόταν στην Ερμιονίδα είναι αυτό του Παντελή Σαμαρά, με τον οποίο όπως επιβεβαιώνει και η ομάδα υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις. Πρόκειται για αμυντικό με γεμάτες χρονιές στην Ερμιονίδα και με 89 συμμετοχές σε Γ’ Εθνική και Football League συνολικά.

Οι περιπτώσεις από την Ερμιονίδα… τρίτωσαν όπως φαίνεται με το sportstonoto.gr να αναφέρει ότι έκλεισε στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει τα Χανιά στη Γ’ Εθνική ο Γιώργος Κιοσσές. Ο 32χρονος αμυντικός μέσος, που επίσης συνεργάστηκε με τον Μαγκαφίνη στην Ερμιονίδα, έχει 79 συμμετοχές με 4 γκολ σε Γ’ Εθνική και Football League με την ομάδα από το Κρανίδι.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του sportstonoto αναφέρει τα εξής: «Τη σημαία της Ένωσης Ερμιονίδας, τον Γιώργο Κιοσσέ, απέκτησε χθες το βράδυ η Παλαιόχωρα Χανίων, αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr!

Προπονητής στους νεοφώτιστους στη Γ’ Εθνική “Κρητικούς” είναι θυμίζουμε ο Δημήτρης Μαγκαφίνης και ήδη εκεί πήγαν οι πρώην “Καλαματιανοί” Κερμενίδης και Αθανασόπουλος, θυμίζουμε επίσης.

Ο Κιοσσές είναι αμυντικός μέσος, 32 ετών και τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν ως αρχηγός μάλιστα στην ομάδα του Κρανιδίου»

 

Estrella